2777
2789

پسرم ۶ سالشه. از مهر ماه که رفت مهد دائم مریض شد. و هر بار علائم شدید و عجیب و غریب نشون میداد. جواب آزمایشاش غیرنرمال. حالا این وضعیت منو به داره به جنون میرسونه. همش فکرای بد میاد توی سرم. که اگه خدای نکرده بیماری بگیره و ....

اصلا دیگه نمیتونم زندگی کنم. یه لحظه خوبم، بعد استرس و ترس هجوم میاره و حالم بد میشه. نمیدونم چی کار کنم. پسرمم دائم مریض میشه. یه ذره بهتر میشه دوباره یه ویروس دیگه

ببین گلم طبیعیه همه بچه ها تازه میرن مدرسه انواع ویروسها رو میگیدن بعدا تا چهارم اینا بدنشون مقاوم تر میشه

بچه های من هر ماه مریض بود یه هفته خوب میشدن میرفتن مدرسه مبگرفتن سه هفته خونه نشین میشد دوباره ماه بعد

عادیه

نیاز به ازمایشات عجیب غریب هم نیس.فقط دیدیدعلایم داره زود ببر دکتر بدتر نشه

همین

ببین گلم طبیعیه همه بچه ها تازه میرن مدرسه انواع ویروسها رو میگیدن بعدا تا چهارم اینا بدنشون مقاوم ت ...

منم با تب کردن و مریضیش مشکل ندارم. پسر من مثلا قبل اینکه تب کنه، مویرگ های روی پوستش ملتهب میشه و مثل یه تور کمرنگ از روی پوستش دیده میشه. توی ازمایش خونش وقتی تب داشت، شاخصای التهاب  بالا بود. من از اینا نگران میشم. به دکتر میگم، میگه من مشکلی نمیبینم، میترسم دکترش زیادی خوشبین باشه. از اونطرف اینقدر بردمش دکتر و ازمایش که خیلی میترسه. تا دکتر میبینه حالش خراب میشه و اینقدر گریه میکنه که بالا میاره. موندم چه کنم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با تب کردن و مریضیش مشکل ندارم. پسر من مثلا قبل اینکه تب کنه، مویرگ های روی پوستش ملتهب میشه و م ...

یه سر ماخوردگی ساده باعث میشه التهاب توی ازمایش که همون ای اس ار هست زیاد نشون بده

ختی دندونت درد بک نه بازم التهاب نشون میده

عفونت زنانه باعث میشه التهاب نشون بده

عادیه