2777
2789

پدرم خسیسه 

نمیدونم شایدم از نظر من خسیسه 

در واقع چیزای مهم براش اولویت نیست 

شیشه عینک پدرم شکست 

من ی عینک داشتم قبلا یکم دستش کج شده بود (خیلی تو ظاهر مشخص نیست) همونو برداشت داره استفاده میکنه

موجودیم خیلی کمه در واقع کلشو باید بذارم بتونم ی فریم خوب براش بخرم 

هم عذاب وجدان دارم ک چرا باید عینک قدیمی منو استفاده کنه اصلا میبینم میخواد گریه کنم 

هم شاغل نیستم و خیلی با اذیت پول توجیبی میگیرم 

قضاوت نکنید فقط

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

انتخاب خودشه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی کار نمیکنی پس نخر، هر وقت رفتی سر کار براش بخر 

هیچ کسم قضاوتت نمیکنه، پولتو خرج کنی باز دستتو دراز کنی جلوش!؟ 

اگر شرایطشو داری برو سر کار البته اگه تحصیلاتت تموم شده، نه بخاطر پدرت بلکه بخاطر خودت 

اره توی چنین مواردی اینطوره

پس لازم نیست ناراحت باشین

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
عزیزم وقتی کار نمیکنی پس نخر، هر وقت رفتی سر کار براش بخر هیچ کسم قضاوتت نمیکنه، پولتو خرج کنی باز د ...

عذاب وجدان دارم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
خیلی عذاب وجدان دارم

تصمیم خودشونه ب شما مربوط نیست