2777
2789

شوهرم اعتياد داشته تقريباً دوسالي بود ترك كرده بود ولي يكماهه شديداً مشكوكم تست هم آوردم طفره ميره دوسه روزه قراره ٧٢ ساعت خونه بمونه يا بيرون بريم با هم باشيم ديشب بهم گفت تو هيچي نگو من نميرم سر حرفم ميمونم منم ساكت شدم صبح ساعت ١٠ بيدارم كرد با بحم برم ي وسيله اي لازم داشت براش بگيرم بهم گفت واسه من ساندويچ بيار من ساندويچو فراموش كردم خودتون ميدونيد با بچه بيرون رفتن اونم بچه عصبي و بهرنه گير فراموشي ميگيري برگشتني نون گرم آوردم واسه صبحونه تا اومدم تو خونه ساندويچ يادم رفته بود چندتا فحش داد رفت تو اتاق منم رفتم پايين كه ساندويچ بيارم همين كه نشستم تو ماشين اومد گفت پياده شو كار دارم گفتم منم ميام بيرون جندتا كار دارم انجام بدم پياده وفت تا ي كوچه كه ي خونه متروكه داخلشه و برگشت منم گفتم بيا من ببر خونه پدرم تو قول دادي و زدي زير قولت الان چندروزه همين برنامه داريم بزور گرفتم آوردم بالا منم زنم زدم مادرم بياين دنبالم 

ای خدا 

خدا به شوهرت راه درست رو نشون بده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرم كه رسيد در خونه از خونه بيرون رفت ولي خوب دم در با هم برخورد كردن مادرم بهش گفت چي شده گفت هيچي الكي بهونه مياره مادرم كم و بيش درجريانه ديروزم بهش گفتم بهش مشكوكم وبه مادرم گفت برو برو تا حرفي بهت نزدم مادرم بهم گفت پاشو بريم اين مرد زندگي نميشه طلاق بگير ١٠ ساله تحمل ميكني اينم نتيجه اش به منم گفت آره برو حتماً كسي زير پات نشسته منظورش مرد يا پسر بود خلاصه اينكه من نرفتم به مامانم گفتم نميام غلط كردم زنگ زدم مامانم قهر كرد وفت اونم رفت من واقعا نميدونم چكار بايد كرد 

تماس بگیر با یه مرکز ان ای بیان ببرنش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

همين امروزم بهم گفت من تا با تو زندگي كنم همينه تو آدم نيستي همش دنبال بهونه اي آخه كدوم بهونه من دوسال با فقرت زندگي ميكنم چندسال اعتياد داشتي كه بدنبالش چ رفتاراي بدي و بداخلاقي بددهني و رفيق بازي و نيومدن خونه نداشتن رابطه محبت احترام

بعد ي چند ميليوني داره من كارتشو نگه ميدارم ميگم دم دست باشه الكي خرج ميشه امروز بهم گفت كارتو بده برو يعني رفتن يا موندنم مهم نبود كارتشو فقط اصرار ميكرد ي مشت هم زد تو سرم كه كارتو بده گورتو گم كن برو

بهش بگو یا بیا مشاوره وترک یا جدا میشم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

میخواسته‌بره دنبال کارش،دیگه‌متوجه نبوده چی میگه.اما باید محکم تکلیفتو معلوم‌کنی،حداقل یه‌مدرکی داشته باش واسه حضانت بچه .

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉