2777
2789
عجب رویی داری چرا استارتر رو ضعیفه خطاب کردی؟

ب زیاد رویی شما 

میگم انقد عنوانو متن تاپیک نابجا میزنن دیگه حواسم نبود اسی منظورشو ب شوخی گفتم اصلا خودمم تو چرا کاسه داغ تر از آش شدی نمیدونم! مگه فحش دادم! چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید معلوم نیست از کجا پری میخوای سوار سر ما شی ولش نی نی یار بذار میبینه اگه دلت پره میخوای فش بدی بیا پیوی اینجا زشته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب زیاد رویی شما میگم انقد عنوانو متن تاپیک نابجا میزنن دیگه حواسم نبود اسی منظورشو ب شوخی گفتم اصلا ...

نمیخواستم جوابتو بدم 

هم دهنت نمیشم مرد بودی اینجا نبودی 

ریپلای نکن 

نمیخواستم جوابتو بدم هم دهنت نمیشم مرد بودی اینجا نبودی ریپلای نکن

نه والا ! بیا بشو هر چی در سطح شعور و تربیتت بوده بهم گفتی هنوز هم دهنم نمیشی! ببین ب رسم ادب و احترامه ک چیزی نمیگم واسه من شاخ بازی در نیار مرس بای

@ازسارابپرس

سلام

بفرمایین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

گلم نی نی یار 2، 3، 5 برا مت تگ نمیشن چرا؟

سلام

از ۲ بهمن ماه شرایط تغییر کرده.

✅️ همه ی نی نی یارها الان فقط از یک حساب به اسم ⬅️ niniyar ⬅️ استفاده می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزم ولی رسیدگی نمیشه چرا؟

خواهش می کنم.

💙💙💙

شاید ندیدن

یا

توی خصوصی با طرف مقابل حرف زدن 

یا 

نخواستن به ۲ طرف تذکر بدن یا لغو کنن.

شایدم درسته به هر حال ممنونم گلم 🌺🌹

خواهش می کنم.

💚💚💚

نی نی یاری که شب ها هستن میگن گزارش ها رو سریع تر می بینن با همون سه نقطه زیر پست طرف. از این به بعد گزارش هم بزنین‌