2777
2789
عنوان

بارداری خیلی سخت

97 بازدید | 15 پست

بچه ها من از اول ویار شدید داشتم جوری ک‌ همش بستری بودم خون بالا میاوردم . الان ۲۱ هفته ام غذا میخورم ولی تهوع قطع نشده خسته شدم هیچکار‌نمیتونم بکنم همه زندگیم ربخته افتادم رو تخت. کسی بوده اینجوری بوده باشه؟ بنظرتون کی خوب میشم؟😭😭😭😭

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ سختت

اینقدر بارداریم سخته ک افسردگی شدید میگیرم دارو مصرف میکنم 

😞😞😞

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
ویار ازضعیفی بدنه ویتامین بخور شبا

تهوع دارم نمیدونم تا کی میخواد همراهم باشه

اینقدر بارداریم سخته ک افسردگی شدید میگیرم دارو مصرف میکنم 😞😞😞

چ  دارویی میخوری عزیزم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تهوع دارم نمیدونم تا کی میخواد همراهم باشه

معمولا تا ماه ۴ 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وای منم اینجوری بودم اوجش هفته ده تا دوازده بود منم خون بالا میاوردم دکترم گفت ب جنینت فشار میاد بستریم کرد وقتی بستری بودم خیلییییی حالم خوب بود ، الآنم استفراغ خیلی کمتر شده هفته هفده هستم ولی تهوع بعضی روزا دارم 

عمیقاً درکت میکنم دعا میکنم هر چه زودتر خوب بشی 

من قرص متوکلوپرامید و ویتامین ب ۶ خیلی موثر بود روم متوکلوپرامید نیم ساعت قبل غذا بخور تاثیرش خیلی خوبه ویتامین هم قبل خواب 

تا میتونی غذای خشک بخور ، مایعات در حد رفع تشنگی اونم بعد غذا بخور 

تا میتونی خودتو سر گرم کن انشالا بهتر میشی 

اما این قرص ک گفتم خیلی خواب آور بود واس من ینی میخوردم نیم ساعت بعدش خواب بودم دوران بد بارداریم تو خواب گذشت 

دیگ الان قطع کردم خودم 

سرترالین

نخور عزیزم اصلا خوب نیس ..

من یکی مجبورم صرع دارم که داروی اعصاب میخورم ونگرانم ولی توکه مجبور نیستی نخور

نه من الان ۵ ماهم والا

ی عده حتی تا ماه ۹ اینطوری ان شانسیه 

وای منم اینجوری بودم اوجش هفته ده تا دوازده بود منم خون بالا میاوردم دکترم گفت ب جنینت فشار میاد بست ...

هیچی برام اثر نداشت همه اینارو خوردم برام اثر نداره نمیدونم دیگه ب چه پناه ببرم . قرص ک بی فایدس . تزریقم تا هفته پیش هر روز هر روز داشتم فقط یه چند ساعت بهترم باز شروع دیگم خسته شدم نمیرم 

نخور عزیزم اصلا خوب نیس ..من یکی مجبورم صرع دارم که داروی اعصاب میخورم ونگرانم ولی توکه مجبور نیستی ...

من نخوردم حمله عصبی بهم دست میده حالم بد میشه مجبورم