بچها من تو تاپیکام توضیح دادم چقدر همسرم اذیت میکنه اومدم قهر خونه پدرم و برای جدایی اقدام کردم اما خانوادم خیلی اذیتم میکنن خیلیااا یعنی از خونه خودم بدتره شرایطم با خودم فکر کردم گفتم خدایا یه راهی بزار جلوی پام ک همسرم سراغمو بگیره و هر شرطی براش گذاشتم قبول کنه تا اینکه..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...
تو اینستا یه کلیپ دیدم گفته بود در روز یکبار سوره عبس و آیه های ۱۸ و ۱۹ سوره آل عمران ۳ بار خونده بشه تقریبا ۳ روزه شروع کردم و از دیشب شوهرم هی پیام میده ک غلط کردم گوه خوردم برگرد
✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...
شوهرم میگه تعهد میخای میدم خونه رو جابجا میکنم هرچی تو بخوای من انجام میدم فقط جدا نشو منم اصلا جواب ...
خداروشکر حاجت گرفتی