همین الان میاد یک باید خودت بزنی به اون حسای که بشه دو بعد میتونی برش داری
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره ببین مثلا موجودی حسابت صفر اگر باشه اون یک میلیون بیاد نمیتونی برش داری باید یک میلیون هم خودت بزنی تو اون کارت بعد میتونی انتقال بدی دوتون رو به کارت دیگه یا خرید یا هرکار دیگه کنی کمه فکر کنم ۱۸بود خودش زده
بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
دو تومن رو نمیتونم انتقال بدم ؟؟؟ از طریق همون ویپاد
چرا میشه از تو ویپاد انتقال بده حالا یا کارت دیگه ی خورت یا کارت شخص دیگه