2777
2789

من دو روزه که تهوع کمتر شده، می تونه دلیل این باشه که کم کم دارم خوب میشم

یا باید یهو تموم بشه حالت تهوع؟

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته 12 ام

بله کم کم خوب میشید و تا هفته ۱۴_۱۵ کامل قطع میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

[QUOTE=366471703]به سلامتی ان تی رفتی؟ هزینش چقد فردا قراره برم یک میلیون و هشتصد

اوه چقد گرون

منم باردارم هفته نه

امروز رفتم ازمعروف ترین سونوی شهرمون سوال کردم

بدون بیمه یه تومن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اوه چقد گرونمنم باردارم هفته نهامروز رفتم ازمعروف ترین سونوی شهرمون سوال کردمبدون بیمه یه تومن

من شیرازم، گفت خودمون هم چند تا عکس رنگی کنارش میگیرم

از درمانگاه پرسیم گفتند 500 هزار تومن، ولی خیلی باید تو نوبت باشی

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
اوه چقد گرونمنم باردارم هفته نهامروز رفتم ازمعروف ترین سونوی شهرمون سوال کردمبدون بیمه یه تومن

حآلت تهوع هم دارید؟

منم بدون بیمه جای معروف شهرمون ۱ تومن شد

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن