2777
2789

درد سمت راست شکم درد مداوم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهوع بی اشتهایی

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

من از ساعت حدود یک یا دوازده امروز درد به اندازه سه انگشت بالای ناف داشتم الان بارم همونجا درد میکنه ...

برو اورژانس من جراحی کردم

من دردش شدید نبود ولی الان بیشتر شده و آزار دهندس از بالای ناف شروع شده ممکنه آپاندیس باشه ؟

من زمین چنگ میزدم 

مال من ترکید دیگه آخراش حاد بودم

اورژانس عمل شدم 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

من از ساعت حدود یک یا دوازده امروز درد به اندازه سه انگشت بالای ناف داشتم الان بارم همونجا درد میکنه ...

همون پایین بگو یکی دستش بزاره اونجا فشاره بده یکم اگه درد زیادی داشتی احتمالش هست

تهوع، استفراغ، یبوست یا اسهال، درد اول دور ناف بعد ربع تحتانی سمت راست، تب، دردش هم وقتی دستت را بذاری روش بهتر میشه، برداری بدتر میشه. توی ازمایش خون افزایش اکوسیتها و نوتروفیلها. 

این  علایمشه، که بسته به علایم‌خودت متوجه میشند