2777
2789

چون حال روحیم خوب نیست و یه مدته توی زندگیم مشکل دارم،( توی تاپیک های قبلم هست )

میخوام خودمو سرگرم کنم حال روحیمم بهتر بشه 

کلاس زبان و تنبک میرم 

در کنار اینا یوگا رو پیشنهاد میدین؟؟؟ 

من تا حالا یوگا نرفتم و هیچ اطلاعاتی ازش ندارم 

ورزش میکنن یا بیشتر حالت انرژی درمانی و حرفای انگیزشی داره؟؟؟ 

واسه خوب شدن روحیه تاثیری داره اصلا؟؟؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

❤️🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونتم عزیزم پس تحرک و حرکات ورزشی ام داره 😍حتما میرم ❤️🙏🙏

اره کلا حرکات ورزشی هست فقط ریتمش تند نیست

شاید چندجلسه اول به نظرت راحت باشه یگی همین؟

ولی جلسات بعد حرکات سختتر میشه حتی بدنت حالت کوفتگی پیدا میکنه انگار مثلا چند ساعت ژیمناستیک کار کردی 

خیلی عالی

حرکات نرمشی با ریتم کند، بعضی از تمرین هاش، مثل سلام بر خورشید که تاکید می کنن هر روز موقع طلوع خورشید مثلا ۱۰ بار تکرار بشه، خیلی سرحالت می کنه و کلا سیستم بدن رو تنظیم می کنه. حتما برین.

سلام مامان مهربون خوبی عزیزم حال و احوالت چطوره بهتر شدی

سلام عزیز دلم 

شبت بخیر 

خوبم خانوم 

ممنون که جویای حالم هستی 

والا اینبار قهرمو تا سه روز سفت و سخت ادامه دادم 

هر سه شبم ازش جدا خوابیدم 

کبودی دستانم لباسی میپوشیدم که جلوی چشماش باشه و بدونه واسه چی دیگه بهش محل نمیذارم 

خودمو با کلاس زبان و موسیقی و بچه ها حسابی سرگرم کردم دیگه نسبت به رفتاراش بی تفاوت شدم، اون گل خرید و ادکلن واسم اومد عذرخواهی کرد و طبق معمول همیشه کلی قول داد و وعده وعید که ازین به بعد نمیذارم آب توی دلت تکون بخوره و ازین حرفا 

مطمئنم بازم این رفتاراش تکرار میشه 

بهش گفتم یه بار دیگه ببینم این رفتاراتو دیگه خانوادمو در جریان میذارم تا اونا واسم یه تصمیمی بگیرن 

سلام عزیز دلم شبت بخیر خوبم خانوم ممنون که جویای حالم هستی والا اینبار قهرمو تا سه روز سفت و سخت ادا ...

سلام رو ماهت عزیزم 

آفرین بهترین کارو میکنی نذار هیشکی باعث شه که اذیت بشی. 

خداروشکر حالت بهتره 

امیدوارم بهترینها نصیب خودت و پسرگلت بشه 😍❤️