2777
2789

امروزرفته بودیم بیرون با دوتا از دوستام یکیش مجرده منو اون یکی دوستمم دوتامون متاهلیم

هی داشت ازشوهرش میگفت ک دلم به حالش میسوزه کفشاش و لباس و شلوارش کلا پارس پول نداره بگیرهو این حرفا نیم ساعت بعدحرفش یه پسره بهش شماره داد اشاره کرد رفت گرفت بهش گفتم خاک توسرت نرو اگه اون رفیق شوهرت باشه چی اگه یکی ازاشناهای شوهرت باشه چی رفت گرفت اومدبعدش نشسته بود خود ب خود گریه میکرد میگفت عذاب وجدان گرفتم بچه ها الان رفیقم پیشمه بعداینکه شماره رو گرفته بود میگفت برم یدونه سیم کارت قایمکی بگیرم هروقت شوهرم خونه نبود چت کنیم و اینا گفتم حب چ فایده اخرش ک چی؟؟اون نمیادتورو بگیره ک توشوهرداری

بعد باز باخودش داشت کنجار میرتفت گفت مریم من الان خیلی عذاب وجدان دارم از یه لحاظ میگم حالا شماره اون یارو رو گرفتم اون یارو منتظره منه منتظره ک بهش زنگ بزنم از یه لحاظم میگه دلم ب حال شوهرم میسوزه چی کنم میگه از یه لحاظ عذاب وجدان شدید دارم ک اون یارو منتظره منه😐😐😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا

الان اون پسره خواب و خوراک نداره که رفیق بی عقل تو بهش پیام بده🤣🤣اصلا پیام نده پسره میره خودشو از پل پرت میکنه پایین

تو دخالت نکن بنظرم،رفیقت داره برای خودش بهونه میاره که به پسره پا بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

آره منتظره !!! اگه زنگ نزنه پسره میره نذر و نیاز میکنه که دوستت بهش زنگ بزنه!!!!! قحطی اومده آخه

دوستت خودشو به نفهمی میزنه!!!

خوشش میاد هرزگی کنه؟؟؟!! 

عجب دنیایی شده 

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

میگه عذاب وجدانم فقط بخاطر اینه ک هم رفتم شماره گرفتم هم اینکه اون یارو الان منتظر پیامک منه

میگفتی عذاب وجدان نداشته باش بابت انتظار اون چون اون روزی صدتا شماره به ادمایی مثل تو میده.

بدبخت شوهرش

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
آره باباالان اون پسره خواب و خوراک نداره که رفیق بی عقل تو بهش پیام بده🤣🤣اصلا پیام نده پسره میره خ ...

آره بنظرم پسره حتماا خودکشی میکنه و خونش میفته گردن دوست اسی!!! باید زنگ بزنه و دوست بشه و لاس بزنه باهاش که جلوی مرگ یه جوون رو بگیره! ثوابم داره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

😐ب من چ خو خودش گفت تاپیک بزن خودشم نی نی سایت داره ولی گفت تو بزن نمیخام منو بشناسن

نه متوجه نشدی تو این تاپیکایه عده هستن میان میگن به من چه به تو چه اما نمیگن چیزی که اشتباهه واقعا اشتباهه پس نباید بگن به ما چه به تو چه

منظورم این بود

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید