دوستان من موهام یه کم سفیدی داره، چندماه پیش هم رنگ ترکیبی خرمایی تیره برام درست کردن که خب سفیدی هامو کاور نکرد. به نظرتون چه رنگ مویی چه شماره ای بگیرم که رنگ موهای خودم خیلی تغییری نکنه و فقط سفیدی ها کاور شه و خودم تو خونه بتونم بزنم؟ راستی موهای خودم خیلی مشکی نیست ولی خرمایی و قهوه ای هم نیست
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خیلی کمتر از ان۵. حدود یک چهارمش.چون گفتی سفیدی رو کاور کنه و با زمینه موی خودت زیاد تفاوت نداشته با ...
یعنی مقدار ان ۵ و اکسیدان رو میاوی بزنم و یک چهارم ان ۵ از دودی بریزم؟ چقدر بمونه رو موهام که سفیدا رنگ بگیره؟
به این زودی قصد دکلره نداره و رنگ روشن هم بهم نمیاد برای همین میخام رنگ موی خودم خیلی تغییر نکنه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه