2777
2789

دوستان من موهام یه کم سفیدی داره، چندماه پیش هم رنگ ترکیبی خرمایی تیره برام درست کردن که خب سفیدی هامو کاور نکرد. به نظرتون چه رنگ مویی چه شماره ای بگیرم که رنگ موهای خودم خیلی تغییری نکنه و فقط سفیدی ها کاور شه و خودم تو خونه بتونم بزنم؟ راستی موهای خودم خیلی مشکی نیست ولی خرمایی و  قهوه ای هم نیست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

قهوه ای تیره بگیر فکر کنم شمارش 4 و 5 میشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگهای اکسترا بگیر ازاوناک نوشته ۰۰۶ و ۰۰۵

مرسی عزیزم اینا هم مثل رنگ مشکی هستن که نمیشه بعدا دکلره کرد باید ریموو شه؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
قهوه ای تیره بگیر فکر کنم شمارش 4 و 5 میشه

مرسی عزیزم

گلم n5 بزن .مساوی با اکسیدان۶درصد.می تونی هم با دودی۶ ترکیب کنی بزنی.

دودی چقدر ترکیب کنم باهاش؟

بعد این رنگاهم مث رنگ مشکی آسیب میزنه یعنی بعدا برای دکلره باید ریموو کرد و اینا؟

به جمع ما مو سفیدان خوش اومدی من الان موهام 50 دصد سفیدی داره رنگ تیره میزنم سر یکهفته سفیدا سلام میکنن . رنگ روشن میزنم سفیدها هیجا نمیرن . بینابین میزنم شقیقه هام رنگ نمیگیره کلابه سرم زده رنگ نکنم ولی زیر مقنعه خصوصا نمای بدی داره . اگر سفیدهات پراکنده هستند و کم هست توصیه من به شما لایت کردن موهاست رو رنگ طبیعی خود موهات . سفیدی ها تو لایت گم میشه

مرسی عزیزم اینا هم مثل رنگ مشکی هستن که نمیشه بعدا دکلره کرد باید ریموو شه؟

من ارایشگربودم یه زمانی 

نه اینا روبزنی یه قهوه ای متوسط بهت میده و سفیدی رومیپوشونه کلا شماره رنگ ۶و ۷براپوشش سفیدی خوبه 

مثلامیتونی ۷خاکستری با ۶ شکلاتی بزنی 

دودی چقدر ترکیب کنم باهاش؟بعد این رنگاهم مث رنگ مشکی آسیب میزنه یعنی بعدا برای دکلره باید ریموو کرد ...

خیلی کمتر از ان۵. حدود یک چهارمش.

چون گفتی سفیدی رو کاور کنه و با زمینه موی خودت زیاد تفاوت نداشته باشه این رنگو گفتم. 

و اینکه به مرور روشن تر میشه و مثل رنگ مشکی نیاز به ریمو نداره ولی اگه به زودی می دونی که دکلره می خوای بکنی چه کاریه رنگ تیره نزار.شماره های ۷ و ۸ بزار مثلا

به جمع ما مو سفیدان خوش اومدی من الان موهام 50 دصد سفیدی داره رنگ تیره میزنم سر یکهفته سفیدا سلام می ...

😂😂 دیگه ژن نامرد چه میکنه باهامون

سفیدام کم و پراکنده‌ست ولی خیلی بدرنگ و براقه میدرخشه قشنگ😂 

من ارایشگربودم یه زمانی نه اینا روبزنی یه قهوه ای متوسط بهت میده و سفیدی رومیپوشونه کلا شماره رنگ ۶و ...

چه خوب آرایشگر داریم اینجا . دوست من برای شقیقه چی پیشنهاد میدی . من اینسری سه تا ترکیب 7/00 - 7 دودی و 7 طلایی رو با اکسیدان 6 درصد گذاشتم رنگش خوب درومد و پوشش سفیدیش هم خوب بود ولی شقیقه ها طبق معمول رنگ نگرفت . بنظرت اگر یه پایه بالاتر همین ترکیب رو بذارم بازم پوشش سفیدی میده ؟ میخوام روشن ترین رنگ برای پوشش سفیدیهام پیدا کنم یا مثلا اکسترا رو همون 7/00 بذارم ولی شماره دودی و طلایی رو 8 بردارم ؟

من ارایشگربودم یه زمانی نه اینا روبزنی یه قهوه ای متوسط بهت میده و سفیدی رومیپوشونه کلا شماره رنگ ۶و ...

میخوام رنگ موی خودم خیلی تفاوت نکنه، کدومو بگیرم به نظرت؟ به چه نسبت قاطی کنم؟