2777
2789
عنوان

ی سوال

53 بازدید | 7 پست

کاربری که درخواست میده تعلیق دائمی بشه کاربریش چجوری میشه؟

دیگه برنمیگرده به هیچ عنوان حتی به درخواست خودش؟

واینکه میگفتن کاربری جوری هست که سرچ کنی همه تاپیکاشو ...هست فقط نمیتونه فعالیت کنه ایا اینجوریه یا مثل قبل میزنه  این کاربر قابل دسترس نیست؟

برای تعلیق دائم من بعدش اکانتمو دوباره برگردوندم

تا جایی که میدونم همه تاپیکا هستن و فقط خودت دسترسی نداری به چیزی حتی دوستات میتونن بهت پیام بدن تو میتونی ببینی

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@ازسارابپرس لطفا جواب سوالمو اگه میدونید بگید ممنون

سلام

اخطار زرد 🟡

۱ روزه

۳ روزه

۷ روزه

اخطار نارنجی 🟠

۱۴ روزه

۲۱ روزه

اخطار قرمز 🔴

۳۰ روزه

۶۰ روزه

۹۰ روزه

اخطار مشکی ⚫️

۲ نوع هست:

خودشون تعلیق کنن                ⬅️ بدون برگشت معمولا

خودتون درخواست تعلیق بدین ⬅️ قابل برگشت ⬅️ از طریق تماس با ما 

اخطار زرد 🟡اخطار نارنجی 🟠اخطار قرمز 🔴 ⬅️ خود به خود کاربری برمی گرده سر همون روز و ساعت نیازی به مراجعه به تماس با ما نداره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس لطفا جواب سوالمو اگه میدونید بگید ممنون

از ۲۹ آذر پارسال روش تعلیق عوض شد.

❌️ با تعلیق چیزی حذف نمیشه ❌️

حتی خودتون می تونین وارد کاربری بشین و تمام تاپیک ها و پست هاتون رو ببینین. فقط نمی تونین نظر بدین.

🔵 بقیه اسم کاربری تون رو سرچ کنن یا جایی بزنن روی پروفایلتون ⬅️ همه ی تاپیک هاتون رو می بینن.

✅️ برای امتحان می تونین نی نی یار تگ کنین و درخواست تعلیق ۱ روزه بدین خودتون بهتر متوجه میشین.

🟡🟠🔴⚫️ فرق نمی کنه تعلیق چه رنگی باشه باز هم میشه وارد کاربری شد و کاربری و تاپیک ها برای بقیه قابل دیدن هست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنونم عزیزم

خواهش می کنم.

💗💗💗