2777
2789
اره همین الان دیگه نیست یعنی پیش ی هرزه ترازخودشه دیگه حالم ازش بهم میخوره کاش اعدامش کنن کاش زیرچرخ ...

وایییی نگو اینطوری خدانکنه 

خب اگه انقد ازش متنفری چرا طلاق نمیگیری؟

وایییی نگو اینطوری خدانکنه  خب اگه انقد ازش متنفری چرا طلاق نمیگیری؟

خوب دخترم وچیکارکنم..فعلآنه کسی پشتمه نه توانایی مالی...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همین الان دیگه نیست یعنی پیش ی هرزه ترازخودشه دیگه حالم ازش بهم میخوره کاش اعدامش کنن کاش زیرچرخ ...

شایدم اینطور نیست شاید خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده فردا میفهمی دیگه 

خودت نمیتونی کار کنی؟

اخه ازصفربایدشروع کنم..بچه م به جونم بسته اس نمیتونم ازش بگذرم حتی ساعتی...اگه میشدکارمیکردم مثل تفاله مینداختمش دوربه قران

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خدا شوهرتو به راه راست هدایت کنه همین الان یه آیت الکرسی میخونم برات انشاءلله مشکلت حل شه عزیزم غصه ...

خیلی ممنون😐

اخه ازصفربایدشروع کنم..بچه م به جونم بسته اس نمیتونم ازش بگذرم حتی ساعتی...اگه میشدکارمیکردم مثل تفا ...

آره مادر بودن سخته اگه خودت تنها بودی میتونستی بری

باورکن الکی نیست که میگن بهشت زیرپای مادراست 

شوهرت پول داره وضعش خوبه؟

نه بابابدبخت وداغونه..

آره برید پیش مشاور کمکتون میکنه

هانا جان جامعه ی امروزمون شرایطش برای زندگی مستقل جور نیست برای یه خانوم.متاسفانه گرگهای درنده ای هستن که توی چنین شرایطی کمین میکنن.مواظب باش.خدارو شکرکن که پدرومادرت هستن و میتونی از وجودشون استفاده کنی.بیشتر کنارشون باشی و ازشون حس اطمینان وآرامش بگیری....مواظب خودت باش گلم.

پریسا۲۳ساله......