هانااااا مدیر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 عنوان زندگی بعد طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 6595 بازدید | 167 پست زندگیه بعد طلاق چجوریه بازم ممکنه خوشبخت بشم؟ 1396/09/23 | 02:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 خسته شدم ازاین بی صفت..من هرشب تنهام هرشب..انگارمجردم بایک بجه ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 انقدررناراحتم وداغوون..خوش به حال شما..من که نمیدونم الان کجاست گوشی خاموش معتادبه شیشه..خیلی حرومز ... خدانکنه اینطوری نگو اون بچه به تو نیاز داره کجاست شوهرت ازش خبر نداری؟؟
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 خدانکنه اینطوری نگو اون بچه به تو نیاز داره کجاست شوهرت ازش خبر نداری؟؟ الهی یکی بیاددربزنه بگه مرده بگه گرفتنش..خیلی پسته..من وجدانم دردگرفت بس که بهم نامردی کرد..ساعت ۱۰شب کارش تعطیل میشه..ازاون موقع داره میاد..تلفن خاموش..معلوم نیست کدوم ویرونه ای افتاده..انقدرحرص میخورم که چرابچه دارشدم چراپول ندارم ازاین جابادخترم بکنم وبرم..خیلی داغونم میترسم شیرم خشک بشه ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 الهی یکی بیاددربزنه بگه مرده بگه گرفتنش..خیلی پسته..من وجدانم دردگرفت بس که بهم نامردی کرد..ساعت ۱۰ش ... الان عصبانی اینطوری نگوقبلانم شده بود که انقد دیر کنه؟؟
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 الان عصبانی اینطوری نگو قبلانم شده بود که انقد دیر کنه؟؟ هرشب بیرونه هرشب..هیچ وقت خونه نمیادفقط توطول روزهم ومیبینیم اونم وقتی خریدامومیکنه مخش تعطیله ده یاحتی بیشترازاینی که میگه داره شیشه میکشه..من خیلی بدبختم بااین بچه چه کنم دیگه ترکیدم.. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 الهی یکی بیاددربزنه بگه مرده بگه گرفتنش..خیلی پسته..من وجدانم دردگرفت بس که بهم نامردی کرد..ساعت ۱۰ش ... خیلی ناراحت شدم😔تهدیدش کن درست نمیشه؟؟
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 هرشب بیرونه هرشب..هیچ وقت خونه نمیادفقط توطول روزهم ومیبینیم اونم وقتی خریدامومیکنه مخش تعطیله ده یا ... عزیزم😢😢
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 خانوادش نیستن؟ بهشون بگو بیان پسرشونو جمع کنن
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 سعی کنکمکش کنی ترک کنه اونوقت درست میشه همه اینا
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 خانوادش نیستن؟ بهشون بگو بیان پسرشونو جمع کنن به جزمن هیچ کسی رونداره. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 سعی کنکمکش کنی ترک کنه اونوقت درست میشه همه اینا خیلی پسته باورم نمیشه بهم خیانت کنه.. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 به جزمن هیچ کسی رونداره . میدونم خیلی سخته ولی خب خودت کمکش کن ترک کنه بخاطر دخترتون همه تلاشتو بکن
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 خیلی پسته باورم نمیشه بهم خیانت کنه.. خیانتم دیدی ازش؟
هانااااا مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 این شیشه کوفتی هربلایی سر آدم میاره یکی از آشناهای مام خیلی پسر خوبی بود خوش تیپ خانواده خوبو... ولی یه مدته شیشه مصرف میکنه بی مسئولیته همش میخوابه زنش کار میکنه خرجشو میده خیانت کرده کتک میزنه و... کلا زندگیشون خراب شد😔
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 خیانتم دیدی ازش؟ اره همین الان دیگه نیست یعنی پیش ی هرزه ترازخودشه دیگه حالم ازش بهم میخوره کاش اعدامش کنن کاش زیرچرخ ماشین له بشه بدونم دیگه نیست. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.