2777
2789
نه عزیزم تصمیمم قطعیه آره باید همین کارو کنم امیدوارم بتونم فراموشش کنم 

فراموش نمیشه ..کمرنگ میشه..جوری ک دیگ برات مهم نیست..اینو خواهرشوهرم ک طلاق گرفت گفت...الانم تو این روزا نامزدیشه و خوشحاله..انشالله ک این بار خوشبخت شه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم  چرا میگی مستقل شدن بهتره از چه لحاظ؟

منم ی اختلافاتی دارم اما دوسش دارم دلم نمیخواد جدا شم دوستدارم برم زیر ی سقف باهاش زندگی کنم اما بعضی وقتها انقدر کم میارم و توی فشار میفتم ک گاهی طلاق ب سرم میزنه، با خودم فکر میکنم اگ بعد ازدواج خدایی نکرده همچین اتفاقی برام بیفته من ترجیح میدم تنها زندگی کنم چون دیگ از کسی حرف نمیشنوی تنها و بی دغدغه نميدونم منم از شما پرسیدم بدونم کدوم بهتره  

منم ی اختلافاتی دارم اما دوسش دارم دلم نمیخواد جدا شم دوستدارم برم زیر ی سقف باهاش زندگی کنم اما بعض ...

تو عقد اختلافات بیشتره...ولس سعی کن ی جور کاری کنی رعتار بدشو ترک‌کنه چون زیر ی سقف مشکلات جدیدتری هم به دنبال داره..مشاوره رفتی ؟؟اگر نمیتونی تلفنی حداقل مشاوره بگیر..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
آره برید پیش مشاور کمکتون میکنه

استاتر اگر دانشگاه نرفتی شرکت کن چند وقت دیگ دفترچه اش میاد...برو برا خودت درس بخون..فقط مجدد میگم تا ۶ماه هیچ کس رو تو زندگیت راه نده...دوستم بعد طلاقش درجا ازدواج کرد متاسفانه دومی هم خیلی خیلی بد از آب در اومد...هم هیزه هم مشروب خوره هم با زنهاست...اولی هیچ کدوم از اینا نبود فقط مریض شده بود طفلی که بعد طلاق فوت شد 

من با پسر خالم ازدواج کردم، ولی به دلایلی ازش جدا شدم و خیلی هم دوسش داشتم، برای فراموش کردن اون به همون مدتی که باهاش بودم به زمان نیاز داشتم ینی ۴ سال، بعد از ۴ سال خدا تو زندگیم معجزه کرد و دوباره ازدواج کردم، همیشه خدارو شاکرم و احساس خوشبختی میکنم

خدایا شکرت ❤❤❤
استاتر اگر دانشگاه نرفتی شرکت کن چند وقت دیگ دفترچه اش میاد...برو برا خودت درس بخون..فقط مجدد میگم ت ...

آخی طفلی شوهر قبلیش

نه من فعلا اصلا به ازدواج فکر نمیکنم حتی اگه بشه دلم میخواد هیچوقت ازدواج نکنم واقعا نمیتونم فکرشم بکنم الان 

آره میخوام برا ارشد ثبت نام کنم اگه خدا بخواد