2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر بازار رفتنم بهم گفت بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 28 پست
بنظرت چیکار کنم از دستش میگ بی ابرو اخه مگ چیکار کردم یه طلافروشی رفتم دیگ این از چی میترسه نمیدونم

ببین خیلی چیزها تربیت خانوادگی هست 

مثلا تو خانواده شوهر من زن مستقل و آزاد هست شوهرم عادت ندارم سین جیم کنه ولی بعضی خانم ها  با وجود آزاد و مستقل بودن بازم باید به شوهر جواب بدن چون اونطور بار اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت سرسنگین باش نرو سمتش تو کار اشتباهی نکردی اگه بری سمتش توهم برش میداره که داری به خاطر خطات م ...

اومد بخاطر رابطه اومد سمتم چیکار کنم چون امشبم نیاد فردا شب میاد؟

بنظرت چیکار کنم از دستش میگ بی ابرو اخه مگ چیکار کردم یه طلافروشی رفتم دیگ این از چی میترسه نمیدونم

این آدم چسخله شکاکه

خودم بابام اینجوری بو

باهاشون راهای دور و نزدیک خودم رفتم

کم کم بیرون مغازه تنهایی و اینا میرفتم

بعدش راهای دورتر و کم کم خونه فامیلامون تنها میرفتم و اینو الان تنها اکثرا میرم بیرون

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

اجازه گرفتن نه ولی خبر دادن کار بدی نیست 

خصوصا وقتی میدونین سطح اعتماد پایینی دارن نباید بذارید حساسیتشون بیشتر بشه 

اعتماد آدم های بدل رو باید کم کم بدست آورد ، هر چند بسته به شدت مشکلشون شون میتونه خیلی سخت باشه و سالها زمان ببره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

این موارد احتمالا ریشه در کودکی یا اتفاقات و اخبار هایی که از اطراف شنیده داره و دست خودش نیست بنده خدا باید کمکش کرد 

حتما با یه مشاور خانواده  مشورت کن و اگر شد همسرت  هم ببر تا کجا میخای این زندگی و تهمت هارو تحمل کنی؟؟

بهش بگو کی این حقو بهت داده که ازادی منو بگیری 

رو چه حسابی 

از کی تقلید میکنی 

اگه دین هست که صدر اسلام زن قدرتمندی مثل خدیجه بوده که اگه اونو نفوذش و ثروتش نبود شاید اسلام پا نمیگرفت 

اگه بد دل و شکاک هست غش در معامله کرده ، در معامله ازدواج نگفته زنم شو بدین مهر و منم برده ات میکنم تو خونه نفس نکش تا بپوسی

اصلا کوتاه نیا منطقی محکومش کن و زندگی کن 

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی
بعدم این رفتارو باهات کرده تو دوباره دنبال بغلی؟؟؟؟؟؟؟جایزه ی رفتارشه؟محل نده تا بفهمه اون زجر داده ...

اومد سمتم چیکار کنم؟

اخه میدونی من وابستم تا بغلش نکنم‌خوابم نمیبره خوابم نمیومد دیشب از ناراحتی

اومد سمتم چیکار کنم؟اخه میدونی من وابستم تا بغلش نکنم‌خوابم نمیبره خوابم نمیومد دیشب از ناراحتی

مگه نوزادی فقط با پستونک خوابش ببره 

بزرگ شو 

یه زن بالغی که دارن 

حیاتی ترین و اولین حق هر انسانیو ازش میگیرن 

بعد تو بغل میخوای

محکم باش

مگه خطا کردی 

دیگه تو خیابون رفتن چیه که تو این دوره و زمانه تو حتی نمیتونی بگی رفتم خیابون

بالشت بغل کن بخواب

اونقدری دونستنت که شوهرت بدن مسئولییت زندگی دستت بدن

اما اینقدری نیستی که بتونی حتی از خونه بیرون بری 

حتی بچه ابتدایی ها هم بعضا خودشون مدرسه میرن

ن هرچیم باشه پول نیس پول اصلا ب چشمش نمیاد اینقد ریخت و پاش میکنه

فعلا تو سر سنگین باش ک بهت گفته بی حیا سمتشم نرو چرا اون زر میزنه شما میپری میدویی بغلش کنی سرسنگین باش بگو کدوم بی حیایی از من دیدی من ذوق داشتم مگه اسیرتم زنگ بزنم بگم کجام چیکار میکنم مگه تو هرکار میکنی ب من خبر میدی دست پیش و بگیر

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....