من دختر از دوسالگی جدا میخوابه تو اتاق خودش .الان دو سال و 8 ماهشه .از وقتی هی همه جا زلزله میاد چند شب اوردم پیش خودم خوابوندمش ...اما ترسیدم عادتش بشه ..ولی هر شب تنها میخوابه طفلی دام داره از سینه در میاد ..چی کنم ؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا خودم طاقت نمیارم الان نزدیک دوسالشه فکرشم نمیتونم بکنم از چند ماه دیگه کنارم نخوابه شب تا صبح بیست بار چکش میکنم پتو میکشم روش تا خواب ترسناک میبینه بغلش میکنم نمیتونم تصور کنم تو اتاق تنها بخوابه تو این سن
در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
کلا خودم طاقت نمیارم الان نزدیک دوسالشه فکرشم نمیتونم بکنم از چند ماه دیگه کنارم نخوابه شب تا صبح بی ...
الان جداش نکنیم بعدا جدا نمیشن .من خودم بدتر از شما بودم .چند شب اول اون تخت خوابید من خوابم نمیبرد اصلاااا .حالا من دیرم جدا کردم .باید از 5ماهگی جدا کردشون