2777
2789

خلاصه ک دیشب خیلی گریه کردم و حالم بد بود

الان نگران اینم که اگه اقداممون گرفته باشه خدایی نکرده نطفه هنوز تشکیل شده یا نه؟دلم نمی خواد آسیبی بهش برسه🥺🥺🥺

سنم کمه و تجربه ندارم ممنون می شم با دانسته هاتون کمکم کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم نه اگه قراره تشکیل شده باشه یا در حال تشکیل باشه میشه 

همیشه زود ‌و‌بار اول آدم نتیجه نمیگیره  

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

سلام عزیزم. نه هیچی نمیشه نگران نباش. اون جاش امنه. ولی حواست باشه وقتی زن و مرد برا بچه دار شدن اقدام میکنن شیطون هم میاد تو زندگیشون که فتنه کنه و نزاره. اولا به کسی نگو فعلا همچین قصدی داری. صدقه بزار. سوره ناس و فلق رو هم زیاد بخون 

باشوهرت دعوات شد نه نترس ولی بنظرم عجله نکن بذار پخته تر بشی

آره عزیزم با شوهرم دعوای بدی کردیم سر یه موضوع الکی ولی بزرگ شد دعوا..

آره خودمم به این نتیجه رسیدم هنوز برام زوده مادر بشم..

پس خیالم راحت باشه هنوز تشکیل نشده نطفه؟🥺

نه عزیزم من که نطفه ام تشکیل شده بود و با شوهرم یه دعوای بدی کردم و الان هم که ۸ ماهم چیزی نمیشه

مرسی مهربون ک تجربتو گفتی🌺

الهی به سلامتی نی نی رو دنیا بیاری عزیزم.‌.

آره عزیزم با شوهرم دعوای بدی کردیم سر یه موضوع الکی ولی بزرگ شد دعوا..آره خودمم به این نتیجه رسیدم ه ...

یه قرص اورژانسی بخور اگه پشیمون شدی کار از محکم کاری عیب نمیکنه

دعا کن نشده باشه اختلافات حل بشه بعد سر چی دعوا شد ؟

یه موضوع خیلی پیش پا افتاده ولی نمی دونم چرا هردومون بزرگش کردیم و منم دست خودم نبود دلم گرفت کلی گریه کردم