2777
2789
عنوان

مرجع تقلید

63 بازدید | 6 پست

سلام دوستان لطفا مرجع تقلیدتونو بگین و علت انتخابتون؟

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

ایت الله وحید خراسانی

اعلم تر هستن از بقیه مراجع

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کسی میدونه چرا سفر حج میخوای بری بلید حتما مرجع تقلید داشته باشی؟

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را