2777
2789
عنوان

اختلاف سنی تون با مامانتون چند ساله😆

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 97 پست

۳۵ سال خیلی خیلی راحتیم باهم هرروز باید زنگ بزنم صداش رو بشنونم ساعت ۱۱ که از خواب پا میشم ییه بیست دیقه حرف میزنم باهاش دیگه تا اخر شب شارژم گاهی وقتا هم شب اون زنگ میزنه طفلی خدا ههمه مامانارو حفظ کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته سنش زیاده دوبار قلبش رو عمل کرده دوبار چشماش رو عزیزم پارسال زمستون هم کلا بستری بود وقتی فکر میکنم اگه نباسه من چیکار کنم هرشب خوابش رو میبینم کمرش درد میکنه یا جایی از بدنش ازش هم دورم زیاددددددد

چندبارشده توبازاردوستام منومیبینن میگن این آبجیته چقد زورم میومددوتایمون یه رنگ ومدمانتو تن کرده بود ...

منم یبار از مامانم جلو روی خودم خواستگاری کردن😐 😂😂ای حرصم میگرفت بعد که مامانم میگفت متاهلم این دخترمه میگفت وای اصلا بهت نمیاد ما فک کردیم خواهرته نوه رو که بدتر اصلا انگار عجایب هفتگانس نمیتونن باش کنار بیان😂 ولی درکل پایه بازیاش در کنار کل کل کردنامون خوبه 😍

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...