2777
2789
عنوان

اختلاف سنی تون با مامانتون چند ساله😆

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دوست نداشتی به دنیا بیای؟ یا دوست داشتی مامان جوون تری میداشتی؟

ما 6 تا بچه ایم . کلا دوست نداشتم به دنیا بیام . احساس میکنم والدینم هیچ برنامه ریزی واسه اینده بچه هاشون نداشتن و فقط بچه دار شدن 

یکم میخوام بیشتر توضیح بدی. اخه من مطلقه و 35 ساله ام. هنوز هم ازدواج نکرده ام مجددا. میخوام ببینم ا ...

من حرف مشترکی با مادرم ندارم ، درک نمی کنمش ، افکار قدیمی ، صبح تا شب جز چرت و پرت حرفی واسه گفتن نداریم جز اینکه به ادا بازیای هم بخندیم ، بهم اهمیت نمیده ، حال و حوصله مو نداره انگار 

من حرف مشترکی با مادرم ندارم ، درک نمی کنمش ، افکار قدیمی ، صبح تا شب جز چرت و پرت حرفی واسه گفتن ند ...

چه بدددد

غصه ام گرفت برای خودم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شونزده سال،الانم هرکی میبینه باورش نمیشه من دخترش باشم،چون من کلأ شبیه بابام هستم بهمون نمیخوره خواه ...

چه مشابه همیم 😂 یعنی هر چی گفتی دقیق مثه مال منه من بچه اولم ۲۳ سالمه مامانم ۳۹ پسرم دوسال😃 پسرمو با مامانم ببینن میگن بچه خودته میگه نومه باور نمیکنن😂شیرینه ولی دردسراییم داره

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
چه بدددد غصه ام گرفت برای خودم!

منم دلم گرفت ، حدود دو سال پیش یه دعوای حسابی باهاش کردم سر اهمیت ندادناش الان بهتر شده ، دیگه باهاش کنار اومدم 

مثلأ داشتم صحبت می کردم باهاش به جای نگاه کردن به من تلویزیونو نگاه می کرد ، حرفی برای گفتن ندارم باهاش