2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما شاه حسینی تو اینستاش زده موضوعم این نبوده

والا منم رفتم فیلم تیکه پاره رو دیدم نفهمیدم. یکی از آشناها که تو جشنواره کاملشو دید گفت جریانش این بوده. و حامد بهداد هم یه مصاحبه کرد که نشون می داد انگار همینه. و یه جای فیلم هم دختر کوچیکه داره در مورد باباش حرف می زنه ، یهو خیلی عجیب قطع می شه حرفاش

فکر نکنم تجاوز بود چون جنازشو بردن پزشک قانونی پدره اومد ازش سوال کرد اگه بهش دست زدی اونا میفهمن کار کی بوده.ولی از ی طرفم وقتی مرد زیاد ناراحت نبود

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
پس چی بوده؟    

ی چیزی بود دختره اینقد هراسون بود.اگه چیزی نبود فقط میتونست عصبانی بشه.ولی اگرم چیزیش بود با این شوهر غیرتی که این داشت چطور میخواست جمعش کنه

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
باباش بهش تجاوز کرده بود واس همین مجوز اکران نمیدادن میگفتم حرمت و فصیلت خانواده زیرسوال رفته!

کاش کلا پخشش نمیکردن اینطوری بی سر و ته بود

ولی چرا باباش الکی میگفت سکته قلبی کرده.حتما کار خودش بوده دیگه.