2777
2789
عنوان

شیاف آکتوژست پروژسترون چهارصد

90 بازدید | 11 پست

دوستانی کِ مصرف کردن آیا این شیاف باعثِ دل درد میشه؟

و این کِ فقط باید واژینال مصرف بشه؟

دکتر بِ من گفت فرقی نداره ولی الان تو نت سرچ کردم شرکت سازنده اش نوشته فقط واژینال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره استفاده می‌کردم زیر دلم درد می‌گرفت. بعضیاش فقط واژینال بعضیا هر دو . من همیشه مقعدی استفاده می‌ ...

من خودمم دارم مقعدی استفاده می کنم...زیرِ دلم درد گرفته...خیلی ترسیدم نمیخوام دیگه بزارم

من خودمم دارم مقعدی استفاده می کنم...زیرِ دلم درد گرفته...خیلی ترسیدم نمیخوام دیگه بزارم

برا جلوگیری از سقط استفاده میکنی ؟ اگه دکترت گفته حتما استفاده کن اصلا پشت گوش ننداز دل دردم طبیعیه موقع استفاده 

برا جلوگیری از سقط استفاده میکنی ؟ اگه دکترت گفته حتما استفاده کن اصلا پشت گوش ننداز دل دردم طبیعیه ...

نه برا جلوگیری از سقط نبود

بِ دکتر گفتم کمی دل درد دارم گفت پس بهت شیاف میدم...والا دردم خیلی خیلی بیشتر شد

یعنی شما میگی بزارم ادامه بدم؟

برا جلوگیری از سقط استفاده میکنی ؟ اگه دکترت گفته حتما استفاده کن اصلا پشت گوش ننداز دل دردم طبیعیه ...

یکی هم روش نوشته فقط مصرفِ واژینال 

ولی من مقعدی گذاشتم این یکم ترسوندم 

نه برا جلوگیری از سقط نبودبِ دکتر گفتم کمی دل درد دارم گفت پس بهت شیاف میدم...والا دردم خیلی خیلی بی ...

اگه دل درد داری باید بذاری . سونو نرفتی؟ شیاف خطری برا جنین نداره جای بچه رو سفت میکنه به اصطلاح 

بعدم زیاد به خودت فشار نیار تو کار خونه اگه هم بتونی کلا توالت فرنگی بری خیلی عالیه 

کلا این رعایتا برا همه ی باردارا خوبه 

اگه دل درد داری باید بذاری . سونو نرفتی؟ شیاف خطری برا جنین نداره جای بچه رو سفت میکنه به اصطلاح بعد ...

چرا سونو رفتم...الحمدالله خوب بود همه چی

دقیقاً امروز بیشتر از معمول فعالیت هم داشتم...توالت ام آره کلاً من همیشه فرنگی میرم

دو تا شیاف مونده...این دو تارو هم بزارم توکل بر خدا ببینم چی میشه 

چرا سونو رفتم...الحمدالله خوب بود همه چیدقیقاً امروز بیشتر از معمول فعالیت هم داشتم...توالت ام آره ک ...

خب خداروشکر. انشاالله که خیره فقط تا میتونی استراحت کن و رعایت کن. من خیلی جوگیر بودم ماه سوم بارداریم خونه تکونی کردم به خونریزی افتادم ولی با استراحت و شیاف الحمدالله رد کردم . ولی شما کلا مراعات کن که خدایی نکرده مثل من نخوای استرس بکشی . انشاالله به سلامتی دوران بارداری بگذرونی سر زایمانت من رو هم دعا کن دلم نی نی دوم میخواد