2777
2789

خوشبحالشون چون فقط تمرکزشون روی پیشرفت خودشونه دغدغه نگهداری از پدر یا مادر پیر و مریض و سر و کله زدن با لجبازیاش و اذیت کردناشون ندارن تمرکزشون روی کارشون و پیشرفت شخصی شون روی خودشون و تفریحاتشون هست استعدادشون بخاطر به دنیا اومدن توی یه خانواده اشتباه هدر نمیره

کاش پرورشگاهی بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مامان من خیلی پرتوقعه تا حالا هیچچچچ کتری برا بچه هاش نمرده حتی برای زایمانمون نمونده پیشمون

فقط بفکر گردش و تفریح خودشه

ولی ما هممون خودمون زندگی ساختیم برا خودمون بدون نیاز به اون 

پس دست خودمونه ایندمون

ببین مامان من خیلی پرتوقعه تا حالا هیچچچچ کتری برا بچه هاش نمرده حتی برای زایمانمون نمونده پیشمونفقط ...

زندگی آینده که دست خودمونه

اما بعضی والدین توقعاتشون بالاست ، مثلاً راننده ی شخصیشون بشیم. دکتر ببریم مخارجشون رو بدیم...

من حسرت خانواده هايي رو ميخورم كه پدر خانواده كار ميكنه و شكم بچه هاشو سير نگه ميداره 😭😭😭😭

همون دیگه هر بلا و بدبختی از اول زندگی تا الان سرم اومد بخاطر بی مسئولیتی و آدم نبودن پدرم بود

حمایت درست و بجابعضی خانواده ها با زیاده رویی بچه ضعیفی رو پرورش میدن که بعد نبودشون از پس خودشون نم ...

آدمی که زندست بالاخره مسیر خودش پیدا میکنه دوبار شکست میخوره بار سوم ازش درس میگیره و مسیر درستش پیدا میکنه یعنی مجبور میشه که برای ادامه خودش تغییر بده