2777
2789
عنوان

خنده دارترین خاطرتون چی بود

157 بازدید | 15 پست

من از یکی از فامیلامون بدم میومد گفتم حالشو بگیرم یه لباس تنگ پوشیدم دکمه داشت اولش مشکلی نبود ولی تا نشستم دکمه اش پرت شد تو صورتش انقدر خندیدم که دل درد گرفتم خیلی عصبی شده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار کلمن رو خواستم یخ بندازم توش یهو از دستم در رفت افتاد تو شر یکی از فامیلامون بنده خدا خواب بود یخ خورد تو سرش 😂😂😂

خدارحمتش کنه

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

قبلا تعریف کردم 

من سرکلاس بودم 

یه استاد داریم خیلی آدم اوکیه و اجازه میده اگه گرسنه شدیم در حد یه لقمه بخوریم سر کلاسش 

یه بار سرکلاس یکی از بچه ها داشت خیار میخورد 

استاده گفت بچه ها خیار که دیگه نخورید دیگه 

یکی از اون ته پرسید استاد بوی خیارو حس کردید  منه اسکول هم برگشتم گفتم نه خوده خیارو حس کرده 

مرده بودیم از خنده 

استناده هم عین رب شده بود اینقدر خندید 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜