2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عقدم بود بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین بهت

واقعا آفرین

خیلی قوی ای که الان کنسلش کردی و چقدر کار درستی کردی

خیلیا توی شرایط تو بودن از ترس حرف مردم و خزعبلاتشون کنسل نکردن عقدشونو ولی توی زندگیشون روزی صد بار آرزوی مرگ کردن

بهترین کارو در حق خودت کردی

اگه بعدها کسی بود و پیدا شد که خیلی خوب

ولی نشد هم چیزی از تو کم نمیشه

واقعا تنها زندگی کردن رو یاد بگیر و خوشبختی خودتو صرفا توی ازدواج نبین

و تراپی واقعا کمک میکنه

هم برای بهتر شدنت هم برای بهتر انتخاب کردنت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میدونی چقدر جلویی ک متوجه شدی از قبل؟ سر چی بحثتون شد؟

درسته ،سر اینکه مهمانی که از طرف من معرفی شده بود که اسکان براشون فراهم کرده بود چرا وقتی تماس گرفت فامیلی منو گفته و جزئیات بیشتر..... اشتباه من بود حق باهاش بود یه ریز بحث میکردم جلو مردم مادرم میگفتم آبروم داره میره ول کن نبود 

متولد ۷۰

ببخشید شما گفتید توهین کردید مگه چی گفتید ؟؟ 

بنظر من هیچ مردی بدون ایراد نیست متاسفانه یا. دست برن دارن با معتاد یا عشق خانواده و مادر خودش یا رفیق بازه یا هیز و ببخشید خا نم باز یعنی کسی ندیدم بی ایراد آهان خسیس هم یادم رفت

نمیگم این آقا عالیه ولی اگه فکر کنی بمونی شوهر بهتری نصیبت میشه 

فکر نکنم چون مردها بنظرم هرکدوم ایراد دارند 

اینکه بحث چی بوده و شما چ توهینی کردم هست 

دست بزن خیلی بده اما اگه تنها چیزی ک بخاطرش تموم کردین همین ی حرکت بوده و همه چیزش خوب بوده میشه یکم بیشتر وقت داد برین مشاوره قبل ازدواج و یکم بیشتر نامزد بمونین 

هیچ وقت توهین نکن احترام حرف اول رو تو رابطه میزنهاگر شک داری دست بزن داره یانه یه مدت دیگه باهاش نا ...

درسته نباید توهین میکردم. کارم اشتباه اما یک ریز ماجرا رو کش میداد ،نمیتونم فرصت بدم 

هیچ وقت توهین نکن احترام حرف اول رو تو رابطه میزنهاگر شک داری دست بزن داره یانه یه مدت دیگه باهاش نا ...

آدمی که شعور شخصیت نداره تو خیابون صداشو رو تو نبره بالا و نزنتت چیه؟

با همین یه حرکت؟ دو تا مشت زده بهش میگی همین یه حزکت؟

چجور حیوونیه این که نمیتونه حرف بزنه باید مشت بزنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خدارو شکر که زود فهمیدی حالا دیگه پیام یا زنگ بهت نمیزنه

چون شهر دور از ما بوده برای انجام کارهای عقد اومده شهرمون و یه خونه بهش دادیم الان هست چون یه سری کارها قبل رفتن باید انجام بده تمام هزینه هایی که کرده میخوام بر گردونم پیام می‌ده حالش خوب نیست و ناراحته 

میتونم بپرسم بحث کوچیک تون چی بود و چه توهینی بهش کردی؟ البته که ازدواج به هر قیمتی صحیح نیست

نوشتم بالا به طور کلی  بحث سر چی بود . وقتی گفتم برادرت بیاد منم راه نمیدم ایشون مشت زد ،در واقعیت امکان نداره همچنین کاری کنم اما واقعا ناراحت شدم از این همه کش دادن بحث بیرون 

درسته ،سر اینکه مهمانی که از طرف من معرفی شده بود که اسکان براشون فراهم کرده بود چرا وقتی تماس گرفت ...

چی بگم والله اصلا نفهمیدم سر چی بحث کردین و تو چه توهینی کردی اون چرا زده؟!ولی حتما هرکس صلاح خودش رو بهترمیدونه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بهترین کار کردی الان ناراحت شی بهتر از اینه با یه بچه و سر و صورت داغون ناراحت شی

درسته امروز که غذا بردیم مدام گریه میکردم نمیدونم چرا اشک من در نمیاد دلم خیلی سووووخت اما بغض داره خفم میکنه انگاری خوابن