2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عقدم بود بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 48 پست
من به فروشنده گفتم ببینید ،این آقا ناراحت شد چرا به فروشنده گفتم اینجوری ،منظور بدی نداشتم

متوجه شدم عزیزم خودت رو ناراحت نکن 

من شوهرم تو عقد دورم میگشت الان به مشکل خوردیم 

خواهر منم ازدواج نکرده دکتره خودش خونه داره بخدا لحظه ای نیست بهش نگم خوش به حالت اعصابت راحته خدا رو شکر 

متوجه شدم عزیزم خودت رو ناراحت نکن من شوهرم تو عقد دورم میگشت الان به مشکل خوردیم خواهر منم ازدواج ن ...

ممنونم از همدری که باهم داری . پیام میده گریه هاش جلو چشممه اما قرار نیست با دلسوزی وارد یه رابطه اشتباه بشم ،سر همین قلب رئوفم به سختی از زندگی قبلی دل کندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به جسارت شما آفرین میگم . ۹سال پیش یه مرد مذهبی  که یک عقدناموفق داشت به من معرفی شد.از بد حادثه مشاور طلاق ایشون،استاد من از آب درومد و ایشونو تایید کرد و من بدون اینکه بیشتر تحقیق کنم ب صرف تایید ایشون ، صیغه کردم. دوهفته بعد متوجه شدم این آقا ب لحاظ روحیات با من نمیخونه ، دوستش ندارم، گریه کردم گفتم نمیخوامش اما پدر و مادرم گفتن خودت قبول کردی و چرا باهاش رفتی بیرون( فقط نیمساعت رفتیم یه سکه برای هدیه خریدیم و برگشتیم همین) بهرحال خواست من نادیده گرفته شد و خودمم جسارت نداشتم ک پاکنم تو یه کفش و بگم نمیخوامش...

همسر من مهربانه سالمه خوش اخلاقه مودبه اهل حلال حرومه چشم پاکه امااااا تکیه گاه نیست ، عقل اقتصادیش توی ۸سالگی مونده،هیچ فن و حرفه ای بلدنیست ، براحتی میشه سرش کلاه گذاشت،هییییچ رویا و هدفی نداره و من ذره ای دوستش ندارم‌... هیچوقتم دلم نمیخواد ازش بچه دارشم، بارها دلم خواسته بهش خیانت کنم. اینارو نوشتم که بگم به خودت به جسارتت افتخار کن.برای دل هیچ کسی خواه پدر خواه مادر خودتو بدبخت نکن

من به جسارت شما آفرین میگم . ۹سال پیش یه مرد مذهبی که یک عقدناموفق داشت به من معرفی شد.از بد حادثه ...

خیلی ناراحت شدم داستان زندگیت رو خوندم ،از خدا میخوام به قلبت آرامش روز افزون بده و همسرتون متوجه اشتباهات خودش بشه ممنونم از اینکه برام نوشتی التماس دعا