2777
2789
عنوان

جاریم دماغشو عمل کرده بعد هی به من میگه تو نکن مال تو بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 66 پست

بگو مگه من خل شدم،دماغم هرجور هست دوسش دارم به صورتم میاد میترسم اگه عمل کنم به صورتم نیاد،،یا از اینکه یه دماغ عملی رو صورتم باشه خوشم نمیاد.

به بینی عملی ها برنخوره این جواب برای کسی که حسوده 

هموننننهنو گچ بینیش باز نشده بود ب من گفت یوقت تو نکنیاالانم تا میبینه نه مال تو گوشتیه خوب نمیشه😂� ...

بهش بگو که نمیخوای عمل کنی مثل اینکه فشار زیاد روشه یوقت بخیه هاش پاره نشه😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید هم بدون منظور میگه واقعاً نظرش این هست قکری پشتش نباشه

نه منظور داره

سر موارد دیگه هم خیلی پز زندگیشو میده در حالی که من و شوهرم هر دو سر کار میریم و تقریبا لول زندگیمون بالا تره و خودش تحصیلات و شغل نداره 

اتفاقا من به فکرش نبودماون هی داره حساسم میکنهولی اگه هی تکرار کنه عمل میکنم باسنش بسوزه

چرا بسوزه اوت که جلوتر از شما عمل کرده . در هر حال شما تقلید داری میکنی از ایشون. حالا اون یه کار جدید انجام بده باز شما میخوای انجام بدی که کم نیاری.  بدن خودته خطراتش هم برای خودته زیبایی احتمالی هم برای خودته .اون که اینا رو پشت سر گذاشته .شما همه ی اینا برات نامشخصه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

وای قرار نیس برینم تو صورت خودم بخاطر اون که ولی باهات موافقم باید یجور بشینه سر جاش😂

😂😂😂😂

شوخی میکنم جیگر

ولش کن بزار عقده هاش حالیشه

اگه خودت دوس داری عمل کنی حتما انجام بده

اما اگه بخاطر حرفای اون میخوای اینکارو کنی اصلا نکن چون امکان داره پشیمون بشی

و اینکه همین که خودت خودتو دوس داشته باشی و شوهرتم همینجوری پسندیدت برات کافیه بقیه به درک😄😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

😂😂😂😂شوخی میکنم جیگرولش کن بزار عقده هاش حالیشهاگه خودت دوس داری عمل کنی حتما انجام بدهاما اگه بخ ...

عمل نمیکنم ولی به اون میگم تصمیم هرکی به خودش مربوطه

ینی یجور بهش میفهمونم ک داره صحبت اضافی میکنه

نه منظور دارهسر موارد دیگه هم خیلی پز زندگیشو میده در حالی که من و شوهرم هر دو سر کار میریم و تقریبا ...

پس اشکالی نداره 

این طور آدم ها  خود کم بین هستن 

برای همین تلاش می کن

یا دیگران رو تخریب کنن و....

یا با هر زحمتی شده 

خودشون رو هم سطح رقیب کنن و.....

بهش فکر نکن 

گناه داره 

بگذارید خیالش راحت باشه 

اگه نمیسوزه پس چرا بدون اینکه تصمیم منو بدونه میگه نکن؟؟😐

بیا یکاری کن بگو فعلا دارم تحقیق میکنم درمورد دکتر بعد دفعه بعد که دیدیش یه چسب بزن روبینیت که دیدت از حسودی بینیش بترکه،،یعنی چی دیگه همه دارن عمل میکنن،این چرا اینقدر حرص میخوره

عمل نمیکنم ولی به اون میگم تصمیم هرکی به خودش مربوطهینی یجور بهش میفهمونم ک داره صحبت اضافی میکنه

بهش بگو عزیزم وقتی خودم خودمو دوس دارم شوهرمم همینجوری پسندم کرده نیازی نمیبینم عمل کنم اگه هم حرفی میزنم به شوخیه تو جدی نگیر قشنگ چیز زده میشه بهش😂🤦‍♀️

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️