2777
2789
عنوان

جاریم دماغشو عمل کرده بعد هی به من میگه تو نکن مال تو بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 66 پست
اگه نمیسوزه پس چرا بدون اینکه تصمیم منو بدونه میگه نکن؟؟😐

چون اکثر کسانی که بینی عمل میکنن پشیمون میشن . به هر حال تصمیم با خودته . ولی آدم عاقل به خاطر سوزوندن یکی دیگه یه عمل که نیاز نیست انجام نمیده .مگر اینکه خودش واقعا بخواد  نه اینکه بخواد یکی دیگه رو بسوزونه.  عمل و بیهوشی به هر حال ریسکه 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بگو ک عمل نمیکنی بیچاره شب راحت بخابه خیلی درگیره😄مشخصه نمیخاد تو بهتراز اون بشی😊

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمیسوزه پس چرا بدون اینکه تصمیم منو بدونه میگه نکن؟؟😐

بیین مثلا من خودم یه بار موهامو کراتین کردم واقعا راضی بودم هر کی هم سوال می‌کرد میگفتم راضی هستم ولی بار دوم واقعا پشیمون شدم  حالا هر کی هم ببینم میگم انجام نده . خب اگر انجام بدن و مثل بار اول من راضی باشند چیزی از من کم نمیشه که ولی اگر مثل بار دوم من تجربه ی معکوس داشته باشند خودشون ضرر میکنن که توجه نکردن . ولی خب مردم دوست دارن همه چیو تجربه کنن 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

چون اکثر کسانی که بینی عمل میکنن پشیمون میشن . به هر حال تصمیم با خودته . ولی آدم عاقل به خاطر سوزون ...

نمیدونم والا 

منم اصلا تا قبل این به فکر نبودم حقیقتا ایشون حساسم کرده هی میرم جلو آینه بالا پایین میکنم

اگه هیچی نمیگفت منم اصلا حساس نمیشدم

لینجوری نیستم بخوام سر حرف یکی عمل کنم ولی ایشونم داره آزارم میده با صحبتاش

مرسی عزیزم ک تجربت رو گفتی❤️❤️

پس اشکالی نداره این طور آدم ها خود کم بین هستن برای همین تلاش می کنیا دیگران رو تخریب کنن و....یا ب ...

قرار نیست ایشون هر ایرادی که توشخصیتش داره رو بروز بده و بقیه رو آزار بده…

ببین منم بابت مشکلاتی که دارم و حساسیت هایی ک دارم میرم پیش روانشناس 

ایشون جای آزار دادن باید دنبال حل مشکل خودش باشه نه اینکه اذیت کنه بقیه رو

منم یکمی حساس شدم روش این چن وقت وگرنه چیز خاصیم نیس…

نه اتفاقا برنامه اینه تو خماری بمونه😂😂

😄

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜