2777
2789
عنوان

در کلیپ بورد کپی شد یعنی چی

57 بازدید | 5 پست

میخوام از اینستا ویدئو دانلود کنم بعد میزنه در کلیپ بورد کپی شد 

یعنی چی؟

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام بانو

من کاربر سال۹۷ هستم. اسمم ryan janan بود.خودم خواستم تعلیق بشم.۴۳ سال سن دارم. تک فرزندم وجزدرمواقعی که خودفرد نیازداشته باشه یاشرایط،مرگ وزندگی،جایی نمی مونم.

دیشب خواستم مجدد جوین بشم تاپیک خانمی رودیدم که از عدم مهمان نوازی خانم برادرش شاکی بود.

ازبیرون سایت عکس گرفتم و وضع دردناک جامعه رو حتی،خواهربرادر به هم رحم نمی کنن برای مادرانی باسختی فرزنددارمیشن تادرآینده دستگیر هم باشن رو برای شاگردانم توی گرو هامنتشرکردم.

وضعیت وخیم تمسخریک انسان تاحدی،که یک فردرومی توتست به جنون بکشه اما یک کلام توهین نکرده بود قلب همه رو ازرده می کرد.

مثل کسی،رو روی ویلچربشینه یکی ویلچرش روبگیره یکی لگدبزنه یکی بهش بگه چلاق سه نفردست گرفته بودن ویک انسان روتاحد آه کشیدن درشب اول رجب تمسخرکردن.

حرفش،فقط این بود آداب مهمانداری چرارعایت نشده

هیچ میزبانی شام صبحانه رو به مهمان نمیسپره

امروز برای نی نی یار کامنت زیررو گذاشتم👇🏻👇🏻

ندی ... 

قدیم افراد گاهی به حسب ضرورت روزها کنارهم می موندن زندگی هاپربرکت بود.

الان هم اگرکسی خدای ناکرده کسالت داشته باشه، شیمی درمانی بشه، ام اس داشته باشه،منزلش بنایی داشته باشه،جایی به جز منزل اقوام نداره،

می دونم شاید سخت باشه اماشمااگه خواهرداری شب تابخشی ازصبح هم حرف زدن باخواهرلذت داره،مادرهمیشه نیست شب تو آغوش کشیدنش خیلی کیف داره،

اکثر مهمون ها هم بی ملاحظه نیسن حقیتا کمک می کنن وباید دوستانه ازشون کمک خواست،

درود برشماکه مثل بعضی هتل رو پیشنهاد ندادید

تنم می لرزید فرزند آدم. یک جا تنهد بمونه فامیل نزدیک دررو به روش باز نکنن بگن بروهتل...

هتل واقعاهزینه زیادی داره مااخیراقشم بودیم شبی دوونیم ملیون. مثلابرای ده شب ۲۵ ملیون بایدهزینه کردباخوردوخوراک میشه حدود۴۰ مسافرخونه اکثرا تمیز حتی امن نیست خصوصابرای بانوان.

برای کسی که بیماره حضورتوی محیط کثیف واقعا خطرناکه.

امامهمون برکت داره

باور من رو داری؟

من هم حس افسردگی زیادی تجربه کردم. بامهمون فراموش می کنم. سختم باشه غذا ازبیرون تهیه می کنم. توی تهران معمولا عصرانه دعوت می کنن. منم ساده می گیرم اما زیبا می چینم.

اماحالم بهتره اگه به لحاظ روانی فرد سلامتی باشه دوست دارم شب منزلمون بمونه. دخترم بادیدن افراد تجربه وگرمابه دست بیاره.

خودم هم شادترم

کم کم به جایی می رسیم که درتهران حتی اگرباماشین به کسی بزنن توی خیابون رها می کنن.

حضور پدرمادردرکنارفرزند دستورقانونه

اگه شما با وجوددایی عمه خاله برادرصالح هتل برید درصورت لزوم اورژانس اجتماعی پیگیری،می کنه

درکل دنیاهمینه

فکرنکنیم فرزندان روبیرون می کنن. فرزندان خودشون تمایل به رفتن دارن. من سه تابستون متوالی یک کشورکوچک اروپابودم.

بسارباهم مودبن

اماآداب ساده یی درپذیرایی دارن.

ما که دبیر ومعلم ومدرسیم ازپامال شدن ارزش های اخلاقی تنمان می لرزد

نفربعدماهستیم که بی خانمان می،شویم واگرفرزندمون رهابشه آه می کشیم.

حضرت علی فرموند

کلکم راع وکلکم مسئول عن رعیته

ماهمه نسبت به هم مسئولیم حتی اگه غریبه باشیم.