2777
2789

سلام خانما اول مشکلش رو بگم 

دخترم کلاس اوله 

معلمش میگه تو کلاس اصلا توجه نمیکنه و نمینویسه مشقی که بچهای دیگه بیس دقیقه مینویسن رو ایشون تو دو زنگ مینویسه یا گاهی کامل نمیکنه میاد خونه مینویسه

البته تو خونه هم خیلی اذیت میکنه تا بنویسه معطل میکنه 

کلا خیلی بازی دوست داره ولی غیر قابل کنترل نیست این بازیگوشیش

بردمش مشاوره که روانپزشک بود قرص ریسپریدون ۱ میلی شبی ۱ چهارم 

با قرص ریتالین صبح نصفی 

چکار کنم میترسم الان بهش ریسپریدون دادم نیم ساعته همش میگه گشنمه نکنه چاقش کنه چون خودم اضافه وزن دارم 

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه نده

قانون بزار

جایزه بده

بیشتر باهاش باش

مطمئن باش خوب میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازیگوشیش اصلا اذیتم نمیکنه درسته کم توجه ولی قابل کنترله فقط درسش همین مشکلو داره خانمشون همش میگه اذیت میکنه نمینویسه باید بشینم کنارش تا بنویسه😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو تا تجربه:بچه فامیلمون رو هی بردن پیش روان پزشک و نوروبیولوژیست و ...به قرص بستنش و خیلی عوارض قرص‌ها براش زیاده و خیلی هم درست نشده

بچه دیگه فامیل که وضعش خرابتر بود رو بردن برای بازی درمانی و کار درمانی و..،خیلی بهتر شد.عوارضم نداشته.

نه ندهقانون بزارجایزه بدهبیشتر باهاش باشمطمئن باش خوب میشه

اصلا با جایزه تنبیه هیچی نتونستم تو این سه ماه کاری کنم تو کلاس بنویسه تو خونه خوبه ولی کلاس چون زیادن حواسش پرت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو تا تجربه:بچه فامیلمون رو هی بردن پیش روان پزشک و نوروبیولوژیست و ...به قرص بستنش و خیلی عوارض قرص ...

آها یک تجربه دیگه:بچه بودم به خاطر وسواس بهم قرص دادن،عپارض زیادی داشت حوزیکه بدون اطلاع بزرگترها خودم قرص رو قطع کردم و بعد یه مدت اوکی شدم.در کل هم بعدا یک نفر باهام حرف زد و فهمیدم وسواسم غلطه و درست شدم و اساسا قرص لازم نبوده.

نکنید توی این سن قرص اعصاب به بچه بی انصافی ببرید پیش مشاوره راههای غیر از دارو رو امتحان کنید

چکارش کنم یعنی قرص ندم همینجوری ادامه بده کارای مدرسشو میترسم تو ایندش این عدم توجه براش بدتر باشه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا با جایزه تنبیه هیچی نتونستم تو این سه ماه کاری کنم تو کلاس بنویسه تو خونه خوبه ولی کلاس چون زیا ...

هیچ ایرادی نداره اسی اصلا نگران نباش بچه رو بقرص نبند تقریبا ۹۰ درصد این مشکل وبابچه هاشون دارن که موقه مشق نوشتن جون ادمو درمیارن من تومدرسه باهرمامانی که صحبت کردم همین بود کلاس اوله نبندش ب قرص واین چیزای خطرناک گناه داره سخت نگیر بابا بزار بچگیش کنه کم کم خودش کشیده میشه سمت درس تورو خدا مگه میخواد کجای دنیاروبگیره که اینقد سخت گیری میکنی ومیخوای ببندیش به قرص تازه میگی شیطنتاش هم قابل کنترله پس گناه داره من بعنوان یه مادری که چندتا بچه داره دارم بهت میگم