به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چهار پنج تا پریودی گذشت اقدام کن آزمایش های مختص سقط و بارداری رو حتما بده ،بعد از این پریودی حتما برو سونو دفع کرده باشی بقایارو بمونه باعث عفونت میشه
بعد از سقط سه تا شش ماه بدن احتیاج داره رحم مخصوصا تا به حالت کاملا سالمی برگرده
بله ممکنه همین ماه باردار بشی ولی وقتی رحم بارداری ناموفقی داشته اول اون باید درمان بشه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
دکترتو عوض کن ،اون دکتر به فکر منفعت خودشه احتمالا چیزی گیرش میاد وگرنه هر فرد عادی میدونه با بقایا نمیشه باردار شد و امکان سقط مکرر با این کار تا نود درصد افزایش پیدا میکنه
با بقایا که قطعا باردار نمیشدین ،بعد دفع بقایا تخم گذاریتون و قدرت باروریتون به حالت اول بر میگرده برای همین میتونی اقدام کنید ،ولی ماه های اول رحم خیلی لیزه وشله و سفت نشده باعث سقط مکرر میشه ،از همه مهمتر اینه که باید حتما پیگیر این موضوع باشید که چرا توقف رشد داشته و آزمایش های خود ایمنی و انعقاد خون رو بدین اگه اسپرم سالم باشه تا دوباره این روند تلخ نگذرونید،حتما پیش یک دکتر بهتر برید