2777
2789
عنوان

جواب اینو من چی بدم

40 بازدید | 9 پست

بچه ها من یک لباس سفارشی دوزی سفارش دادم گفتن بعد ۱۴ روز امادست و ارسال شده  بعد یک هفته گفتم کد نیومده هی میگفت صبر کن و فلان زنگ زدم پشتیبانی گفتم میگن ثبت نشده تا اینکه بعد ده روز گفت شمارت اشتباه خورده بود بعد یه هفته دوباره گفت شمارت ثبت نمیشه و کارشناس قراره بررسی کنه بعد چهار روز گفت بسته رو برگشت زدیم و دوباره ارسال میکنیم الان دیروز میگه تیپاکس اومده جمع اوری کرده بسته رو ولی زنگ زدم پشتیبانی میگه ثبت نشده وقتیم میگم چرا کد نیومده میگه دیوونم کردی شماره کارتتو بده پولتو بزنم 

جواب اینو من چی بدم 

از طرفیم میگم عکس لباس رو ببینم پاس میده به همکارشاز طرفیم لباسه رو برا مجلس میخوام مهمه برام ولی نمیدونم چجوری هم شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش میگه شماره بده بزنم ولی من خب لباسه رو میخوام از طرفیم عکسشو نمیده ببینم چجور شده

بگو خب خانم محترم عکس لباس رو بفرست اینکارها چیه منو دق دادی مشکلتون چیه اگه اینجوریه پس محترمانه حرفتو بزن

🔮دختر مسیحی just chrit 

بگو خب خانم محترم عکس لباس رو بفرست اینکارها چیه منو دق دادی مشکلتون چیه اگه اینجوریه پس محترمانه حر ...

چندین بار گفتم بفرست یا میگه تعطیله دسترسی به سیستم ندارم یا میگه قراره همکارم بفرسته الانم دیروز میگفت دیگه همکارم میفرسته الان مونده تا بفرسته 

الان ۲۳ روزه گفته امادست تا یه چی بگی هم میگه یعنی من دروغگوام

خب بگو ۳ روز دیگه منتظر میمونم فرستادید که اوکیه اگه نفرستادید پولمو ازتون پس میگیرم شکایتم میکنم بخاطر کلاهبرداری چون حرف درستی تحویلم نمیدید

🔮دختر مسیحی just chrit