2777
2789
عنوان

خیانت ها چرا انقدر زیاد شدن

860 بازدید | 71 پست

بعضی ها چقدر راحت خونه خراب کنن مگه آدم می تونه چقدر پست باشه برو ۲۰ سال باکسی زندگی کن که آخرش کارش به خیانت برسه خدایا چقدر سخته به دختر عمه ام زنگ زدم بیچاره شوهرش ۴ ساله ازدواج کرده دو دختر دو قلو داره ولی تازه فهمیده که شوهرش ازدواج کرده میگه داره دنیا رو سرم آوار میشه میگه شب روز و خواب خوراک ندارم به خاطر بچه هاش 

❤️ 💙 💚 🧡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا به هوش زنگ زده باهاش حرف زده خانم رفته خارج از کشور میگه بزار برگردیم بعد باهم حرف می‌زنیم 

با اینکه شوهرش نمی زشت دختر عمه ام از در خونه بیرون بیاد که اذیتش می کرد

❤️ 💙 💚 🧡 

وحشتناک شده

بلانسبت مردا ک وقیح و پررو بودن اما دخترا و زنا دیگه ی سریاشون زیادی راحت شدن با همه میرن تو رابطه انقدرم عشوه و ادا اطوار بلدن ک دیگه هیچی کلا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم من بعد20سال همین بلاسرم اومد شوهرم بدون که من بفهم زن گرفت شکستم منتظرم خداهستم تقاصم ازش بگیره اون زن بیوه بایک. بچه ترجیح دادبه من همزمان بامرگ پدرم که بایست مثل کوه پشتم باشد رفت زن گرفت عاشق زندگیم بودم دخالتهای خانواده اش زندگیم نابودکرد😔😔😔😔😔

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
خیلی هاش بخاطر شرایط اقتصادیهزن های خراب تا ببینن یکی .....حالا میان میگن تقصیر مردهاست لودگی و تن ف ...

زنه خودش ۳ تا بچه از شوهر اولش داره اومده زندگی این بیچاره رو خراب کرده 

❤️ 💙 💚 🧡 

ای خدا به هوش زنگ زده باهاش حرف زده خانم رفته خارج از کشور میگه بزار برگردیم بعد باهم حرف می‌زنیم با ...

شوهر منم نمیزاره برم بیام اما بارها گندش دراومده ک زده زیرش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین چه زمانه ای شده چهار سال تازه عروس داماد چرا خیانت ؟؟ خدا میدونه اینا با این زن های سن بالا پولدار دوست میشن منفعت میگیرن زن و بچه هم که اصلا اهمیتی ندارن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••