2777
2789
عنوان

بریچ موندن

78 بازدید | 12 پست

بچه ها دختر من از هفته ۲۱ تا الن که ۳۴هفته ام بریچ بود امروز رفتم دکتر که معاینه شکمی کرد گف سفالیکع🥴باز امکان داره بریچ باشه یا نه؟🥺

من سزارین میخامممم

مال من تا هفته ۳۸ بریچ بود

هفته ۳۹ سفالیک شد

۳۹ و هفته و سه روز طبیعی به دنیا اومد😂

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از هفته ۲۱تا الن بهش رشوه دادم 🥺😂دعا کن بریچ بشه

امیدوارم بشه 

😉

منم هنوز موندم چیکار کنم هم طبیعی نمی‌خوام هم سزارین ولی باید از این دو روش بیاد بالاخره😂

دختر ناز مامان💖🍼

امیدوارم بشه 😉منم هنوز موندم چیکار کنم هم طبیعی نمی‌خوام هم سزارین ولی باید از این دو روش بیاد بالا ...

من با سزارین اوکی ام ولی از یه طرف میترسم الن خصوصی ۲۵تمن میگیره دکتر هم ۱۰, تمن

یه دکتری نمیشناسی ک زیر میزی بگیره سز انجام بده؟😫

نه بیمارستان دولتی هم نمی‌برن چون اگه دکتر تو‌ نامه بزنه مشکلی هست کارشناس میارن تایید کنه که واقعا خانومه مشکل داره که داره سز میشه 

بخاطر همین تو خصوصی سزارین کردن راحته ولی کلی هزینه داره چون گیر بیخود نمیدن 

منم فعلا پرس و جو نکردم پیدا کنم 

ببین تو گوگل بزن دکترای جراح متخصص زنان بعد تک تک شماره تلفن مطب هاشون و بردار تماس بگیر پرس و جو کن

دختر ناز مامان💖🍼

نه بیمارستان دولتی هم نمی‌برن چون اگه دکتر تو‌ نامه بزنه مشکلی هست کارشناس میارن تایید کنه که واقعا ...

اونجوری خیلی سخته ببین اگ دکتری بخاد زیر میزی بگیره سزارین کنه انجام میده الان شهرستان ما انجام میدن دکترا الن ۱۰ تمن هم قبول میکنن

چون تهران بزرگه و خصوصی زیاده دکترا راحتن میگن ب ما چ پولمو میگیرم از اون ورم پول بیمارستانو خودشون حساب میکنن