2777
2789

از یه کانالی سفارش دادم تو حراج ۲۰۰ تومن کرده بود میترسم جنسش بد باشه کسی تا حالا خریده؟ازین شیشه ای هاست ..

میدونم ۲۰۰ تومن چیزی نیست ولی بازم میگم شاید کلا بدرد نخور باشه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش اوکیه بعدش یکیش خراب شد برا من من اون موقع ۶۵۰ خریده بودم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای یا خدا🥲

شوهرم برام اصلشو گرفت چند ساله دارم راضیم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این مدلو ندیده بودم اما دخترعموم یه مدل از ماهواره سفارش داد چند ماه پیش صد تومن خدایی یچی میگم یچی میشنوی هم پاوربانک هم ایرپاد هم چراغ قوه هم کابل و... رادیو هم داشت فقط نمیرفت سرکوچه نون بگیره😂😂

نمیدونم اصله یا نه تو کانال نوشته مارک اولترا پود

نبابا ۲۰۰ هزار اصل؟فک کنم ۶ تومن خریده بود