2777
2789
عنوان

میخوام سعی کنم آدم خوبی باشم میشه؟

3970 بازدید | 48 پست

نمیخوام پشت کسی حرف بزنم 

کسیو قضاوت کنم حتی اونایی که اذیتم میکنن 

با لحن تند با کسی حرف بزنم 

حرفای بد دیگران یادم بره 

ولی فک نکنم بشه خیلی سخته ادم خوب بودن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

خیلییییی

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگران مگه میذارن آدم خوبی بمونیم ! 😵

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
واقعا نبایدم همیشه خوب بو د به ضررته

لایک 👍

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من