2777
2789
عنوان

میخوام سعی کنم آدم خوبی باشم میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3970 بازدید | 48 پست
اینو یاد منم بده😥😥😥😥😥😥

فقط بیخیال شدم.من فقط ب خودم میگم کینه قلبوسیاه میکنه نبایدکینه ب دل بگیرم ولی خونوادی شوهرم بداذیتم میکنن بازم بهشون خوبی میکنم کینه ای ندارم سپردمشون ب اون بالایی

آدمایه صبوریه دفعه میرن..👣 دیگه نمیان..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بیخیال شدم.من فقط ب خودم میگم کینه قلبوسیاه میکنه نبایدکینه ب دل بگیرم ولی خونوادی شوهرم بداذیتم ...

منم جاریم اذیتم میکنه باهاش تندی نمیکنم حرفاشو جواب نمیدم ولی از درون میخوام منفجر شم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
واقعا سخته...من خیلی تلاش کردم ببخشم خیلی تلاش کردم آه نکشم واسه اون یه نفر نشد که نشد..خیلی سعی کرد ...

احساس میکنم تو این دورو زمونه امام زمان ظهور کنه نمیتونه دلش از کسی نشکنه

منم جاریم اذیتم میکنه باهاش تندی نمیکنم حرفاشو جواب نمیدم ولی از درون میخوام منفجر شم

بسپاربخدا خودش حل میکنه نزارقلبت سیاه بشه بعدخداازت دورمیشه توهم میشه مثله همونایی ک اذیتت میکنن

میشه استاتر جان خیلی هم عالیه که به فکر رشد روحتی.کار سختیه بله خودسازی سخته اما راهیه واسه رسیدن به عشق الهی.پیشنهادم اینه قدم به قدم شروع کن و یه جا یاداشت کن که هر شب امتیاز بدی به خودت به این شکل که روز اول قرار بزاری مثلا یک ساعت غیبت نکنم روز دوم دوساعت کم کم بشه یک روز و.....اگه یهو بگی قطع میکنم چون متاسفانه عادتمونه انجامش غیرممکن میشه ونامید میشی اما قدم به قدم پیش برو تا به صورت عادت شه واست ومطمن باش شروع که کنی خدا آنچنان همه جا هواتو داره که خودت لذت میبری انشاالله موفق وپیروز شی.

بسپاربخدا خودش حل میکنه نزارقلبت سیاه بشه بعدخداازت دورمیشه توهم میشه مثله همونایی ک اذیتت میکنن

آره اینو مطمعنم کینه دل ادمو سیاه میکنه 

ولی تا یادم میره یه چیز دیگه میگه با اینکه هر دو سه ماهم نمیبینیم همو

میشه استاتر جان خیلی هم عالیه که به فکر رشد روحتی.کار سختیه بله خودسازی سخته اما راهیه واسه رسیدن به ...

میخوام حتما انجامش بدم کلا ادم بی آزاریم خوشم نمیاد با متلک یا لحن بد با کسی حرف بزنم یا دل کسیو بشکنم اگه ناخواسته انجام بدم معذرت خواهی میکنم

ولی دروغ نمیگم گاهی پشت یکی حرف میزنم فکرای بد میاد تو ذهنم

همش ناراحتم چرا جواب متلک فلانیو ندادم 

ایما باید اصلاح بشه

خونه ما دوطبقس ده پونزده سال ساخته پدر پسر فوتبال بازی میکنن شیشه های ما میلرزه از صداشون سر درد کرد ...

چقدبی فکرن

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
آره اینو مطمعنم کینه دل ادمو سیاه میکنه  ولی تا یادم میره یه چیز دیگه میگه با اینکه هر دو سه م ...

عزیزم گلم  بیخیال باش اصلا انگارنه انگاردیدیشون.وللش. دلت میادقلبتوسیاه کنی.حیفه.همش ب خودتت بگومراخدابس است.همین