maryyyy مدیر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 عنوان این بوفه خوبه برا وسایل بچه بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست موقع سیسمونی گرفتن بوفه نگرفتم گفتم بدرد نمیخورهالان جا واسه اسباب بازی نداریمبنظرتون بگیرم ؟۱/۵ میگه خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 1403/10/10 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 زیاد کارایی نداره کوچک هست به جاش میتونید باکس اسباب بازی بگیرید باکس خب همش رو هم میریزه واسه وسایل ریز یا تون اینا بهتره خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 بوفه ب نظرم خوب نیست هی اسباب بازیارو میبینه میخواد یا هی باید مرتب کنی چون دید دارهکمد بگیر براش اگ ... اره خب اینم هست کمد داره دیگه پر شده برا لباس جا ندارم خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 خوبه آره چنده قیمتش؟ نوشتم عزیزم ۱/۵ خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 خیلی میگه ؟ دست دوم هست؟ اره دست دوم نو که بیشتره خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55936 باکس خب همش رو هم میریزه واسه وسایل ریز یا تون اینا بهتره من داشتم دوبرابر این بود فروختم چند تا باکس گرفتم دسته بندی کردم راحت چون هم این هم کمد لباسهاش کلا خالی بود هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 کوچولوعه باز بزرگتر نیازتون میشه باید عوض کنی از الان بزرگترشو بگیر بزرگتر یعنی چجور خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 43492 نمیزنه به شیشه ولی من دارم ازینا به درد نمیخورهمدام دخترم میکوبه رویشهای اسباب بازیام بچه مدام بازی میکنه ریختم تو باکس جلو دستش
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 اتفاقا ب درد نمیخوره همه اش میریزه و باید جمع کنی از این فلزی ها یا باکس ها بخری بهتره اِاِ جدی کدوم فلزیا خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 جادار تر بخر عزیز چه مدلی مثلا خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 اسباب بازی جاش تو بوفه نیستاسباب بازیارو بریز تو سبد که دم دست باشه مرسی عزیزم خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 2217 اره خب اینم هست کمد داره دیگه پر شده برا لباس جا ندارم میدونم کمد داره ... میگممیخوای ی چی بگیری کمد بهتره دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 من داشتم دوبرابر این بود فروختم چند تا باکس گرفتم دسته بندی کردم راحت چون هم این هم کمد لباسهاش کلا ... اینم فکر خوبیه ولی اخه اونقد جا واسه باکس ندارم خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 من دارم ازینا به درد نمیخورهمدام دخترم میکوبه رویشهای اسباب بازیام بچه مدام بازی میکنه ریختم تو با ... مرسی عزیزم اینم فکر خوبیه خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
maryyyy مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 3923 میدونم کمد داره ... میگممیخوای ی چی بگیری کمد بهتره مرسی عزیزم خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات❤️ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
نوروبین عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 4009 اره دست دوم نو که بیشتره من کمد و ویترین رو با هم فروختم ۲۰۰