2777
2789
عنوان

این بوفه خوبه برا وسایل بچه بگیرم

283 بازدید | 32 پست

موقع سیسمونی گرفتن بوفه نگرفتم گفتم بدرد نمیخوره

الان جا واسه اسباب بازی نداریم

بنظرتون بگیرم ؟

۱/۵ میگه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اگه با تخت ست هست بخر

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد کارایی نداره کوچک هست به جاش میتونید باکس اسباب بازی بگیرید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بوفه ب نظرم خوب نیست 

هی اسباب بازیارو میبینه میخواد 

یا هی باید مرتب کنی چون دید داره

کمد بگیر براش اگ کم داری

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

اره عالیه نو این قیمت هست یا دست دوم،؟؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگه با تخت ست هست بخر

نه با تخت نیس تخت دارم فقط بوفه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اتفاقا ب درد نمیخوره همه اش می‌ریزه و باید جمع کنی 

از این فلزی ها یا باکس ها بخری بهتره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه با اسباب بازی میزنه رو شیشه ممکنه بشکنهازین چوبی یا پلاستیکیا بگیر امنتره

نمیزنه به شیشه ولی