2777
2789
عنوان

بهترین چله که تا حالا دیدم

549 بازدید | 17 پست

سلام 

خیلی دیدم حاجت دارا دنبال راهی برای گرفتن حاجت هستند 

و خیلی ها رو دیدم چله های خیلی خوبی رو معرفی کردند

یه چیزی به ذهنم اومد گفتم درمیون بزارم شاید کمک کننده باشه

بنظرم خداوند و ائمه خیلی مهربون تر و دست و دلباز تر از این هستند که ما چیزی بخوایم و ندن 

گرفتن حاجت نیازمند حسن ظن و خوشبینی شما به این قضیه است، قدیمیا میگفتن حاجت گرفتن به دل طرفه! هرچی دلش باشه! واقعا درست ترین حرف رو میزدن! 

امام رضا عليه‏ السلام: به خداوند خوش گمان باش، زيرا خداى عزوجل مى‏ فرمايد: من نزد گمان بنده مؤمن خويش هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوبى با او رفتار مى‏ كنم و اگر به من بدگمان باشد، به بدى با او رفتار مى‏ كنم.

یعنی تا به این ایمان نرسیم که خدا حاجت رو بهمون میده و خداوند خیلی بخشنده است این اتفاق برامون نمیفته! 

حالا پس چرا‌ چله؟ چله رو آدمی میگیره که این تله ذهنی براش ایجاد شده که تا یه کار خاص نکنه حاجت نمیگیره! اون معصوم یا عالم هم برای اینکه این تله ذهنی رو توی ذهن ما حل کنه چله رو پیشنهاد داده، ضمن اینکه توی چله آدم سعی بر دوری از گناه و نزدیکی به خدا میکنه ، و اعمالی که باعث حبس دعا میشن رو اصلاح میکنه! 

سلام عزیزم خوبی؟

چله حدیث کسا چطوره؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چله ها عالی ان متوجه مطلب من بشین دیگه فرقی نداره از چه راهی حاجت بخاین!

مرسی عزیزم

دعام کن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خب حالا کدوم بهترین چله است ؟!

شاید مطلبمو خوب نگفتم 

اگه اون نکته که عرض کردم توی ذهنتون باشه از هر راهی و هر چله ای به راحتی حاجت میگیرید، به این باور برسید که خدا حتما حتما حاجتتونو میده و چیزی جز خیر برای بنده اش نمیخاد

حالا من یه چی به شما بگم بارها چله برداشتم حاجت نگرفتم 

ولی با چندتا صلوات حاجت گرفتم. چله منبع دینی نداره

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اگر مشکل با ختم و چله حل نشه و کاری هم از ادم برنیاد ولی خیلی اضطراری و واجب باشه چکار باید کرد???

بالاترین مقام، مقام رضایت نسبت به خداست 

وقتی امام حسین (ع) فرزندانشون جلوی چشمانشون کشته میشدن، خیمه ها رو آتش زدند و فرزند نوزادشون توی آغوششون ایر خورد خونشون رو به هوا پاشیدن و فرمودن : الهي رِضاً بِقَضائِكَ و رضائک و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين ، خداوندا راضی ام به رضای تو و قضای تو و تسلیمم در مقابل امر تو! 

و توی قرآن هم داریم که خداوند لا یکلف نفسا الا وسعها خدواند هیچ کسو بیشتر از توانایی و صبرش‌تکلیف و امتحان نمیکنه! 

اینجور موقع ها آزمون الهی هست، امیدتونو از دست ندید و همچنان دست از دعا برندارید و مطعن باشید به مو میرسه ولی پاره نمیشه، بعد هر سختی آسونی هست! مهم اینه متوجه باشید داره نگاهتون میکنه ببینه عکس العمل شما چیه، مبادا جا بزنید! بعدش میبینید خیلی بهتر از خواسته هاتون دریافت میکنید جوری تغییر داده میشه و بیشتر داده میشه که اصلا فکر نمیکردید چنین راهی هم وجود داشته و شدنی بوده! به تجربه دارم خدمتتون عرض میکنم! 

فقط لبخند بزنید و بهش بگید هرجور تو بخای من راضی ام! 

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رشته بر گردن نه از بی مهری است
رشته ی عشق است و بر گردن نکوست...

بالاترین مقام، مقام رضایت نسبت به خداست وقتی امام حسین (ع) فرزندانشون جلوی چشمانشون کشته میشدن، خیمه ...

چقدررر زیبا توصیف کردین ممنونم ازتون

اینکه انسان بتونه به مقام رضا برسه خیلیییی سخته

خداوند خودش به همه انسانها از جمله من صبر و ارامش بده

ممنونم ازتون بزرگوار التماس دعا🌺🌺

روز بخیر جناب 

من درجریان تاپیک های شما بودم 

دراصل فکرم مونده بود تاپیک اولتون 

زندگی شما تعادل گرفت ؟ 

و اینکه مشاوره خانوم بهتره یا آقا نامزدم به هیچ عنوان نمیاد مشاوره قبول نداره اصلا گفتم بپرسم ببینم کمک کرد به شما

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁