2777
2789
عنوان

بهترین چله که تا حالا دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 17 پست
روز بخیر جناب من درجریان تاپیک های شما بودم دراصل فکرم مونده بود تاپیک اولتون زندگی شما تعادل گرفت ؟ ...

سلام 

ممنونم از توجهتون 

نه متاسفانه خیلی مشکلات هست که نمیشه درستشون کرد 

توی حالت برزخ هست 

بنظر من بعضی مشاور ها اصلا قابل اعتماد نیستن، من یکی از دوستام مشاور خانواده اس در صورتی که من از زندگیش خبر دارم هم پسرش ازش جدا زندگی میکنه، هم خودش با دوست دخترش زندگی میکنه، هم زنش در حال طلاقه! خلاصه یه زندگی از هم پوکیده و پر مشکل! نمیدونم چجوری مشاوره میده به مردم! 

مشاور آقایی که ما باهاش صحبت کردیم اتفاقا خیلی معروف و گرون هم بود خودش تشخیص اینو داشت خانوم اختلال وابستگی داره ولی برعکس رفتاراش اصلا مناسب وضع بیمارش نبود، و اینکه عقیده و سبک روانشناسیش با سبک عقیده و زندگی من خیلی متفاوت بود و از همون اول بخاطر اینکه من یه مقدار اعتقادی بودم نسبت به من جبهه گرفت! کلماتش به قدری روی خانوم من تاثیر گذاشته بود و جلوی من به قدری قربون صدقه مضحکانه میرفت که هر شوهری بهش برمیخورد، و خانوم من بیشتر وابسته لحن ایشون میشد! من جلسه مشاوره رو قطع کردم! ما حتا مشاوره خانومم داشتیم که یکی دو نفرشون خوب بودن ولی انگار تسلط کافی نداشتن فقط یکسری نکات رو از روی کتابایی که خونده بودن یا مطالبی که هممون میدونستیم میگفتن یا هیچ راهکار عملی نداشتن! یه مشاور خانومم بود که باز اون خودش مشکل رفتاری و اخلاقی داشت و من خیلی باهاش معذب میشدم! کلا بیخیال مشاور شدم! مشاور خوب خیلی سخت گیر میاد! الان همه شدن مشاور، باید با دقت انتخاب کنید.

سلام ممنونم از توجهتون نه متاسفانه خیلی مشکلات هست که نمیشه درستشون کرد توی حالت برزخ هست بنظر من بع ...

شدیدا ناراحتم برای شما 

در حقیقت این اتفاق برای ماهم افتاد مراجعه کرده بودیم مشاور زوج 

دکتر خانوم بود یکسری حرفای کلیشه ایی که اینستاگرامم همینارو دیدیم و اینکه همجنس من بود ولی اصلا حرفای منو نادیده میگرف درحالیکه نامزدم کینه ای هست و معذرت خواهی بلد نیس سختشه بگه کلا دکتره برگشت به من گف عزت نفست پایینه نیاز داری به ببخشید این اقا؟! 

برگشت پیش نامزدم بهم گف من مراجعه کننده آقا نداشتم نامزدتون محترمه گف مهر طلب هستی شما این به ضرر شماست 

یجورایی بی زبان با زبان بهم حس بی ارزش بودن القا میکرد 

دیگ تصمیم گرفتم تموم کنم جلساتو..

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.