دوستان من بین مام و ابن سینا شک دارم هم اینکه کار کدوم بهتره همم قیمت هارو هم میخوام با هم مقایسه کنم لیست قیمت مام رو دارم لطفا اگه کسی ابن سینارو داره برام بفرسته ممنون میشم
در ضمن اگرم حوصله دارید هر تجربه ای تو این مسیر دارید یا پیش دکتر عارفی یا لاهوتی و علیرضایی رفتید به منم بگید منم مثل خواهر خودتون بدونید لطفا،🙏❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من چند ماهه میرم ابن سینا . هم همسرم مشکل داره هم من تنبلی تخمدان دارم . ویزیت اول که رفتم ارجاع دادم ب مشاور که شد ۱۰۰ هزار ت . کلی آزمایش داد (پاپ اسمیر و بتا و خون و اچ آی وی و...) که باید نصفشو اونجا انجام میدادم نصفشو تو شهر خودم ک حدودا فک کنم شد ۴ تومن. بعدش ویزیت دوم هم قرص و مکمل داد قرصام شد حدود سه تومن واس شوهرمم شد سه و خورده ای . ویزیت بعدی ( هر ویزیت دویست تومان بود و هربار هم سونو واژینال خود دکتر تو اتاقش انجام میده کلا هربار ۴۰۰و خرده ای ب ویزیت میدم) .اونروز آمپول سینال و hmg داد ک حدودا شد ۴۰۰هزار تومن .ک زدم و جلسه بعدیش باز رفتم گفت فولیکلا رشد کردن باید تخمک کشی بشی . الان یکشنبه عمل پانکچر(تخمک کشی)دارم هزینشو که پرسیدم گفتن حدود ۲۲ تومن میشه .
خدایا حسرت شنیدن کلمه مامان رو به دل هیچ زنی نذار 🌼 آمین 🌼 . اگه اومدی پیجم لطفا واس من و همه اونایی که منتظرن دامنشون سبز شه صلوات بفرست لطفا♥️