2777
2789
عنوان

درخواست دوستی اقایون😑

98 بازدید | 17 پست

مرتیکه بیکار بذار ۵ دقیقه بشه ۶ دقیقه بعد درخواست بده 

هول های بیشعور حال بهم زن

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا😑😑😑😑😮‍💨

نگاه کردم دیدم ۵ دقیقست عضو شده 

اینجا براشون شده سایت چیز

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بعضی از مردا باعث میشن حالمون از همشون به هم بخوره از بس هول هستن🤮

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

برای منم می‌فرستند هرروز ولی قبول نمیکنم این‌جا خیلی از خانما هم بهشون دل میدن واسه همین آمار زیاد شده وگرنه اگر محل ندی 

قبول نکنی میرن پی کارشون 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

برای منم می‌فرستند هرروز ولی قبول نمیکنم این‌جا خیلی از خانما هم بهشون دل میدن واسه همین آمار زیاد ش ...

نه عمرا اگه قبول کنم

دقیقا یه چیزایی دیدن که درخواست میدن دیگه 

وای اون خانوما دیگه کین 

من همرو قبول میکنم و میرینم بهشون

😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

بعضی از مردا باعث میشن حالمون از همشون به هم بخوره از بس هول هستن🤮

اخ دقیقااا

باورت میشه از وقتی عضو شدم فکر میکنم همه اینجوری دله بازی درمیارن 

آخه این سااایت ؟؟ 

دنبال این چیزا میگردن باید برن جای دیگه

من روزانه زیاد دارم درخواست خصوصا وقتی میرم پر بازدید از دیروز خیلی در خواست دادن  هیچکدومو قبول نمیکنم چون جنسیت تو نینی سایت خیلی مشخص نیست بعضی کاربرا هم میان گلایه شرمندشون میشم  ولی خب به خاطر این عقیدم ۱۳ساله اینجوریم