2777
2789
عنوان

درخواست دوستی اقایون😑

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 17 پست
نه عمرا اگه قبول کنمدقیقا یه چیزایی دیدن که درخواست میدن دیگه وای اون خانوما دیگه کین

گشنه همه جا ریخته جنسیت سرش نمیشه 

والا خانما بدترن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من روزانه زیاد دارم درخواست خصوصا وقتی میرم پر بازدید از دیروز خیلی در خواست دادن هیچکدومو قبول نمی ...

بهترین کارو میکنید 

چون اگه یه کلمه هم حرف بزنن روان آدم بهم میریزه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دقیقاااباورت میشه از وقتی عضو شدم فکر میکنم همه اینجوری دله بازی درمیارن آخه این سااایت ؟؟ دنبال ...

بقیه هم به چوب این عوضیا سوختن😬

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉