دوستان من دندون نیشم پوسیده بود و یکم خورد شده بود اومدم آدامس باز کنم با اون دندون باز کردم لق شد نمیتونستم غذا بخورم گفتم برم دکتر بکشم دکتر گفت لق نشده شکسته بی حسی زد و با دست دندونمو پروند بعد گفت ریشه ش مونده میخوای ترمیم کنی یا اینکه بکشی منم گفتم میکشم قبلشم صورتم ورم داشت هرچی بی حسی میزد من حس میکردم کامل بی حس نیست بعد با چندتا وسیله هی فکمو میکشید وای هرچی میکشید ریشه ش درنمی اومد میگفت چقد محکمه وای من داد میزدم حس میکردم کل دندونام و چشمم میخواد بپره بیرون دکتره انقد بداخلاق بوو میگفت داد بزنی من همینجوری ولت میکنم بی حس نشده بود کامل دردشو حس میکردم تا اینکه گفت تموم شد و یه گاز گذاشت گفت برو خونه اگه خیلی درد داشتی آمپول بزن الان تقریبا یه روز و نصفی میگذره ولی جاش خیلی درد میکنه تمام فکم گوشم حتی پاهام درد میکنه تو آینه نگاه میکنم انگار یکم دندون مونده همسرممیگه اون استخون فکه نترس خوب میشی ولی خیلی درد دارم هیچی به جز یکم سوپ نخوردم مسکن هم میخورم بیشتر درد میگیره تا بالای لثه ام پاره هست
نمیدونم چیکار کنم همش تیر میکشه از درد دلم میخواد دردش یه دقیقه هم شده ساکت بشه شما تجربه ای دارین؟همه ریشه کشیدنا اینجوری دردناکه؟