2777
2789
عنوان

دندون نیشم کشیدم مردم و زنده شدم

139 بازدید | 22 پست

دوستان من دندون نیشم پوسیده بود و یکم خورد شده بود اومدم آدامس باز کنم با اون دندون باز کردم لق شد نمیتونستم غذا بخورم گفتم برم دکتر بکشم دکتر گفت لق نشده شکسته بی حسی زد و با دست دندونمو پروند بعد گفت ریشه ش مونده میخوای ترمیم کنی یا اینکه بکشی منم گفتم میکشم قبلشم صورتم ورم داشت هرچی بی حسی می‌زد من حس میکردم کامل بی حس نیست بعد با چندتا وسیله هی فکمو می‌کشید وای هرچی می‌کشید ریشه ش درنمی اومد می‌گفت چقد محکمه وای من داد میزدم حس میکردم کل دندونام و چشمم میخواد بپره بیرون دکتره انقد بداخلاق بوو می‌گفت داد بزنی من همینجوری ولت می‌کنم بی حس نشده بود کامل دردشو حس میکردم تا اینکه گفت تموم شد و یه گاز گذاشت گفت برو خونه اگه خیلی درد داشتی آمپول بزن الان تقریبا یه روز و نصفی میگذره ولی جاش خیلی درد میکنه تمام فکم گوشم حتی پاهام درد میکنه تو آینه نگاه میکنم انگار یکم دندون مونده همسرم‌میگه اون استخون فکه نترس خوب میشی ولی خیلی درد دارم هیچی به جز یکم سوپ نخوردم مسکن هم میخورم بیشتر درد می‌گیره تا بالای لثه ام پاره هست 

نمیدونم چیکار کنم همش تیر میکشه از درد دلم می‌خواد دردش یه دقیقه هم شده ساکت بشه شما تجربه ای دارین؟همه ریشه کشیدنا اینجوری دردناکه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وحشتناک بود مرگو به چشم دیدم انقد خونریزی کرد که رنگم زرد شدحالا نمیدونم طبیعیه یا اینکه دکتره بلد ن ...

قبلش باید عکس مینداختی ولی من تو دندون عقلم قشنگ حس میکردم بعدشم کلی عفونت کرد خیلی بده

تجربه گُرگت میکنه :)
مسکن سه درد چیه؟چه امپولی؟

مسکن سه درد یه کپسوله که روش نوشته ایبو پروفن استامینوفن و فک کنم ژلوفن خیلی قویه شوهرم باهمون یکم اروم میشد چرکخشکنم بخور.امدولم بگو واسه دندون درد میخوام میده دقیق یادم نیس اسمشو

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

قبلش باید عکس مینداختی ولی من تو دندون عقلم قشنگ حس میکردم بعدشم کلی عفونت کرد خیلی بده

عفونت داشت که بی حس نمی‌شد الان چیکار کنم دردش کم بشه؟خیلی گرسنمه نمی‌دونم میتونم چیزی بخورم یا نه

خود دکتره گفت خوب شد کشیدی کامل عفونت کرده بوده

خوب بکنه 

میرفتی متحصص ریشه برات عصب کشی میکرد عفونتش رفع میشد یه ۲۰ میلیون ضرر کردی باید ایمپلنت کنی پیش هر دکتری نباید بری برا این کار مهم

👻
مسکن سه درد یه کپسوله که روش نوشته ایبو پروفن استامینوفن و فک کنم ژلوفن خیلی قویه شوهرم باهمون یکم ا ...

باشه ممنون من دندون عقل جراحی کردم خیلی راحت تر از این بود اون بخیه کرد این دکتره نمی‌دونم چرا بخیه نزد