یاس۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 68 عنوان قرص فنوباربیتال برای زردی 49 بازدید | 7 پست مامانا کیا برای زردی این قرصو دادن ؟؟؟ 1403/10/10 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmelina عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1875 عزیزم ی سوالللل میپرسم تروخدا جواب بدین من ۱۷ آذر رابطه داشتم قرص اورژانسی خوردم رابطم بدون دخول بوده و بکارت دارم از ترسم قرص اورژانسی خوردم پریودم شدم تموم شد الان ۷ دی باید پریود میشدم نشدم احتمال داره باردار باشم؟
یاس۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 68 عزیزم نده به بچت عوارض داره کلا این قرص رد شده آخه این دکتری که قرصو داده خیلی با تجربه اس،تعجب میکنم که نمیدونه این قرص رد شده
اتاق115 عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 334 عزیزم ی سوالللل میپرسم تروخدا جواب بدین من ۱۷ آذر رابطه داشتم قرص اورژانسی خوردم رابطم بدون دخول بود ... عزیزم چون اورژانسی خوردی هورمونات ریخته بهم فکر نکنم بارداری باشه حالا محض احتیاط یه بیبی چک بزن ولی باردار نیستیضمنا این قرص بدن رو نابود میکنه من که داغون شدم
mmmmelina عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1875 عزیزم چون اورژانسی خوردی هورمونات ریخته بهم فکر نکنم بارداری باشه حالا محض احتیاط یه بیبی چک بزن ولی ... وای خداکنه نباشمنمیشم دیگ دارم دیوونه میشم
اتاق115 عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 334 آخه این دکتری که قرصو داده خیلی با تجربه اس،تعجب میکنم که نمیدونه این قرص رد شده ببین عوارضش زیاده منم دادم به دخترم ولی پشیمونم حالا به قولا میخوای بده بهش اگه چاره ای نداریببین بعضی دکترا یه کلام هستن مثلا سی سال پیش این قرص خوب بوده الان رد شده ولی اونا میگن نه وقتی خوب بوده دیگه خوبه
یاس۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 68 ببین عوارضش زیاده منم دادم به دخترم ولی پشیمونم حالا به قولا میخوای بده بهش اگه چاره ای نداریببین بع ... چه عوارضی برای دختر شما داشته؟برای زردی دادین؟