2777
2789
عنوان

کیست دندون وقتی بترکه چی میشه🙄

159 بازدید | 14 پست

من یکی از دندونام اینطوری شده و چرک کرده حالا بعضی وقتا خود به خود میترکه تا وقتی که درست بشه باید چند روز صیر کنم 

سوالم اینه که وقتی میترکه برای بقبه دندونا مشکلی پیش نمیاد ؟ که اونام چرک کنه ابسه کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم تا نری دندان پزشکی کاری برا دندونت نکنه هی عفونت میگیره میترکه دوباره باز

بهتره بری دندان پزشک برات چرک خشک مینویسه 

تا یه مدت هم دندونت روزی دوباربا آب و نمک بشور

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
نمی دونم تا نری دندان پزشکی کاری برا دندونت نکنه هی عفونت میگیره میترکه دوباره بازبهتره بری دندان پز ...

قرص فایده ای نداره رفتم عکس باید منتظر جوابس باشم 

ولی نگران اینم که برای اون یکی از دندونام هم مشکلی نباشه چون میترکه انگار یعنی بعضی وقتا کوچیک میشه بعضی وقتا بزرگ

نه عکس سه بعدی از دندون

عکس دندون سریع جواب میدن معمولا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شما اطلاعی دارین؟

اول باید ببینید کیست یا آبسه چرا و کجا تشکیل شده 

بعد چند مدل درمان داره 

من یکی از دندونهام کیست داشت مشخص شد خوب عصب کش نشده دوباره انجام دادن گفتن این سری باز اتفاق بیوفته دندونم رو باید بکشم و ایمپلنت کنم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قرص فایده ای نداره رفتم عکس باید منتظر جوابس باشم ولی نگران اینم که برای اون یکی از دندونام هم مشکلی ...

آب و نمک استفاده کن انشالا که چیزی نیست

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم